Batalla campal en un partit d'infantils a Mallorca

Els pares dels jugadors de l'Alaró i el Collerense s'embranquen en una lamentable baralla

img djuarez 20170320-075357 imagenes lv otras fuentes pelea padres-kp5-u421032056754vdb-992x558lavanguardia-web

img djuarez 20170320-075357 imagenes lv otras fuentes pelea padres-kp5-u421032056754vdb-992x558lavanguardia-web

2
Es llegeix en minuts

El partit d'infantils de segona regional entre l'Alaró i el Collerense a Mallorca va haver de ser suspès diumenge després que diversos pares saltessin al camp. Hi va haver diversos ferits i s'han presentat múltiples denúncies arran d'aquests lamentables incidents, que van passar precisament el Dia del Pare.

Els fets van passar a l'Estadi Municipal d'Alaró, on es disputava aquest partit d'infantils que va acabar en una batalla campal amb els jugadors i els pares dels mateixos implicats. Es van presentar diverses denúncies al llarg del dia, perquè fins a 20 van ser les persones implicades en la multitudinària baralla i hi va haver uns quants ferits.

Tot va començar amb una dura entrada d'un jugador de l'equip local, la Unió Esportiva Alaró, sobre un futbolista de l'equip visitant, el Collerense. En aquell moment va començar una discussió entre els futbolistes infantils de la Segona Regional que va derivar en una baralla. Va ser llavors quan diversos pares van saltar al terreny de joc i es va perdre del tot el control de la situació entre els crits d'altres pares i espectadors perquè no seguissin amb aquella situació davant dels menors.

Un dels nens li va recriminar a un altre una dura entrada en una jugada aïllada. En aquell moment va començar una discussió amb empentes entre els infantils. L'ambient es va començar a caldejar quan diversos pares van saltar al terreny de joc. En lloc d'imposar seny i separar els nens, alguns dels adults van anar a recriminar la dura entrada.

PÈRDUA DE CONTROL

En aquell moment l'àrbitre va perdre el control del partit. Els pares dels dos equips es van començar a caldejar amb empentes, insults i cops. La batalla es va traslladar de la gespa a la grada i van començar a sumar-s'hi més adults, tal com es pot veure a les imatges que un aficionat va gravar i va compartir a internet.

Notícies relacionades

En aquest vídeo es pot sentir com les mares cridaven que era una "vergonya" l'espectacle que estaven oferint els pares. "Només és futbol", crida una. "Hi ha nens davant”, comenta una altra. Ni així es van aturar els homes que havien perdut el control de la situació.

La violència va continuar durant uns llargs minuts fins que agents de la policia van entrar al camp de futbol a imposar ordre. Segons informa el 'Diario de Mallorca', la batalla campal es va saldar amb diversos ferits de diversa gravetat que van ser atesos als centres mèdics del municipi. Després d'això alguns dels agredits van cursar les corresponents denúncies davant la Guàrdia Civil.