La nòvia de Maradona es nega a declarar davant la policia

 

  / SUSANA VERA

1
Es llegeix en minuts

El periple de Diego Armando Maradona per Madrid no està sent gens tranquil. 'El Pelusa' va arribar a la capital espanyola per recolzar el seu exequip, el Nàpolsen el seu enfrontament amb el Reial Madrid de vuitens de la Champions League. Els primers dies va protagonitzar moments de relax amb la seva nòvia en un jacuzzi, però a partir d'aquí tot es va torçar.

Primer va tenir un enfrontament amb un periodista quan sortia del restaurant on estava sopant i l'endemà (dimecres passat) la policia es va presentar a la seva habitació de l'hotel amb els sanitaris del SUMMA per una forta discussió amb la seva parellaRocío Oliva, en què cap dels dos va tenir cap lesió.

Notícies relacionades

Els agents han citat la nòvia de l'astre argentí per declarar per la forta discussió ja que ella va trucar a la recepció de l'hotel per informar de la baralla, però s'ha negat a declarar, segons informa l'agència Efe.

Maradona no ha sigut citat per declarar i en principi no serà necessari. Cap dels dos presentarà cap denúncia. Les diligències per l'incident s'han tancat amb els agents preguntant sobre el que havia passat als treballadors de l'hotel, però cap d'ells ha aportat informació.