LA LLIGA ENDESA DE BÀSQUET

El Barça negocia amb el Múrcia per Faverani

Dorsey, expedientat pel club, viatja amb l'equip a Tenerife

lmendiola36764677 gra276  murcia  04 01 2017   el p vot de ucam murcia vitor f170114195426

lmendiola36764677 gra276 murcia 04 01 2017 el p vot de ucam murcia vitor f170114195426 / Marcial Guillen

1
Es llegeix en minuts
LUIS MENDIOLA / BARCELONA

El Barça ultima la incorporació del pivot brasiler Vitor Faverani, de 28 anys i 2,13 metres, amb l'objectiu de reforçar el joc interior, enmig d'una crisi de resultats a l'Eurolliga i amb un conflicte obert al vestidor amb l'expedient informatiu obert a Joey Dorsey després de les crítiques abocades pel pivot nord-americà contra els serveis mèdics del club, als quals culpa del seu estat de forma actual.

L'operació amb Faverani, jugador de l'UCAM Múrcia, segons revela Gigantes del Basket, estaria pendent de tancar els últims serrells amb el club murcià i de la corresponent revisió mèdica. Segons la informació, el Barça assumiria un traspàs de 150.000 euros per la incorporació del brasiler, que disposa de passaport espanyol.

Faverani, que aquesta temporada té una mitjana de 9,7 punts i 4,5 rebots en 21 minuts de mitjana, compta amb una llarga experiència a l'ACB (Unicaja, Bruesa, València, Múrcia) després d'un pas fugaç per la NBA (Boston Celtics) i també pel Maccabi Tel Aviv.

El nom de Faverani sorgeix després que el Trabzonspor turc hagi rebutjat l'oferta barcelonista per l'ala pivot pivot Julian Wright i tampoc hagin fructificat els intents per incorporar dos pivots de la Lliga italiana: DJ White, del Torí, i Amath Mbaye (Bríndisi), amb els quals el Barça intenta cobrir la seva debilitat a la zona.

PENYA-MADRID

Notícies relacionades

L'arribada del jugador de l'UCAM Múrcia podria ser també una sortida al conflicte obert amb Dorsey, que després de la derrota europea de divendres al Palau contra l'Olympiacos va justificar a les xarxes socials la seva baixada de joc carregant contra els serveis mèdics blaugranes. Poc després, els responsables de la secció van anunciar l'obertura d'un expedient al pivot.

Malgrat el conflicte existent, Dorsey va viatjar amb l'equip a Tenerife, on el quadro de Bartzokas afronta el partit que tanca la primera volta de la Lliga regular amb horari unificat (18.30 hores) que definirà l'últim classificat per a la Copa, a què aspiren Andorra i Betis, que juguen entre ells, i també el Bilbao. El Barça encara podria acabar primer si el Madrid cau a la pista del Divina Joventut, un atractiu enfrontament que suposarà el retorn de Rudy Fernández i Álex Suárez a Badalona. Els tenerifencs es juguen la condició de cap de sèrie.