RAL·LIS

Esteve torna al Dakar vuit anys després

"El secret de poder acabar el ral·li més dur del món és el coixí intel·ligent que hem construït", assenyala el 'dakarià'

Isidre Esteve ha anunciat que tornarà a córrer el Dakar / KH7 MOTOR SPORT

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA

Isidre Esteve està a punt per tornar al Ral·li Dakar, vuit anys després. El pilot del KH-7 Rally Team té moltes ganes de començar l'aventura, el 2 de gener vinent, a Asunción (Paraguai), conduint un poderós Mitsubishi, amb els comandaments adaptats al volant. L'espera «el ral·li més dur dels últims anys, duríssim» --diu--, amb més de 9.000 quilòmetres repartits en dues setmanes pel Paraguai, Bolívia (sis jornades a més de 4.000 metres d'altitud) i l'Argentina, amb el seu copilot Txema Villalobos.

Esteve reconeix que «aquest és el projecte de la il·lusió, el Dakar de la il·lusió i només hi ha un premi, una conquista, un títol i és acabar». «Hem preparat el Dakar molt bé, amb dues curses, diversos tests i moltes hores de feina. Arribem en les millors condicions possibles per disfrutar d'una gran experiència», ha reconegut un entusiasta Esteve, que ha agraït l'ajuda de KH-7, Repsol i Onyx Seguros «ja que sense ells no m'hauria pogut preparar per intentar-ho».

UN COIXÍ MIRACULÓS

Notícies relacionades

Esteve, que va perdre la mobilitat de les cames el març del 2007 en un accident competint, ha acabat parlant del seu secret per intentar aconseguir arribar a la meta.

«La clau del meu retorn al Dakar ha sigut el coixí intel·ligent. Aquest dispositiu és primordial perquè m'aporta la tranquil·litat de poder estar assegut totes les hores necessàries al volant, sense fer-me mal a la pell com em va passar fa vuit anys amb les úlceres als glutis. Fins ara em costava concentrar-me en la competició per motius de salut i això ja és història gràcies a aquest coixí intel·ligent».