Així va ser la picabaralla entre Cristiano i Koke en el derbi madrileny

"Ets un maricon", li va dir Koke; "Un maricon, sí, però ple de pasta, cabró", va replicar Cristiano

 

  / EFE / CHEMA MOYA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La rivalitat entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid va viure un nou episodi amb el derbi de dissabte al Vicente Calderón, en què l'equip blanc es va imposar amb claredat per 0-3, amb triple de gols de Cristiano Ronaldo. La picabaralla que va protagonitzar el portuguès amb el centrecampista de l'Atlètic, Koke, a la segona part, va ser una de les notes destacades. Tots dos es van encarar després d'una jugada i es van intercanviar paraules gruixudes, que Cristiano es va encarregar de revelar als seus companys al vestidor visitant, que segons sembla està molt mal insonoritzat i alguns testimonis que estaven per allà van sentir el que es va dir a l'interior.

"Koke m'ha dit maricon", els va explicar Cristiano a alguns dels seus companys. "Ets un maricon, m'ha dit", va ampliar el portuguès. "¿I tu què li has dit?". "Si ens trobem per Madrid, ja veuràs què et faré", va seguir el trigolejador. "¿I què li faràs?", li van preguntar els seus companys. "Res, què voleu que li faci", va concloure Cristiano.

Notícies relacionades

Però el més sucós va ser el que els dos jugadors es van dir quan estaven encarats, front contra front, en la seva picabaralla al camp. "Ets un maricon", li va dir el nerviós Koke. "Un marción, sí, però ple de pasta, cabró", va replicar el portuguès. 

La rivalitat no només entre aquests dos jugadors, sinó entre els dos equips madrilenys, ha pujat de to en els últims anys, després  de les dues finals en tres anys disputades a la Champions, sempre decantades a favor del Reial Madrid. "Juanfran no podia ni amb els ous", va assegurar Marcelo del lateral atlètic en una altra de les frases captades aquest dissabte al vestidor del Calderón.