La premsa britànica carrega durament contra Bravo i qüestiona Guardiola

Acusen el porter de cometre un "ridícul error" i el tècnic català de no valorar Agüero al deixar-lo de suplent

alsoler35967080 gra529  barcelona  19 10 2016   el  rbitro serbio milorad ma161020104506

alsoler35967080 gra529 barcelona 19 10 2016 el rbitro serbio milorad ma161020104506 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
ÀLEX SOLER / BARCELONA

Una derrota per 0 a 4, encara que sigui contra el Barça i al Camp Nou, sempre deixa seqüeles. Si a més considerem que el perdedor és un equip anglès, i com de crítics que són els mitjans britànics, la resposta al partit pot ser notòria. La desafortunada acció que va protagonitzar Claudio Bravo a la segona part ha sigut la gota que ha fet vessar el got de la paciència dels periodistes i analistes d'Anglaterra.

El porter xilè ja ha sigut víctima de crítiques procedents de la premsa britànica aquesta temporada per la difícil adaptació al joc de la Premier i, no ens enganyem, perquè que Guardiola apartés Joe Hart de l'equip ha caigut com un punyal a l'esquena d'alguns crítics. El diari 'The Sun' ha sigut el que més durament ha carregat contra tots dos després del partit. Al paper, han obert amb un joc de paraules combinant el nom del porter, Claudio, i la paraula pallasso, 'clown' en anglès, per formar 'Clownio'. A més, a la crònica han deixat caure una frase en record del seu exporter. "Joe Hart deu haver seguit el partit molt atent per televisió". 

Els mitjans 'The Guardian' i 'Mirror' també s'han recordat de Bravo. "Claudio va ser el culpable d'una absurda targeta vermella", acusava el primer. "Els culers li hauran de donar les gràcies a Bravo per un ridícul error a la segona part", es desfoga el 'Mirror'.

NO S'OBLIDEN DEL PEP

Notícies relacionades

Guardiola tampoc no s'ha deslliurat de la premsa. "Tota l'afició es pregunta per la seva decisió de deixar Agüero a la banqueta". "Guardiola va posar la seva reputació en joc fent fora Hart per Bravo",. "¿Realment valora Agüero?". Són algunes de les frases que han deixat els diaris o els portals de notícies britànics. La decisió d'apartar el 'Kun' de l'onze inicial i de jugar amb De Bruyne de fals nou ha encès els periodistes, sobretot al 'Mirror'. "La carambola tàctica del tècnic del City va ser posar De Bruyne de fals nou i el que és vergonyós és que no va treure el millor del brillant jugador belga".

El Manchester City ha quedat en una situació complicada a la Champions League. Si el Barcelona és capaç de guanyar a l'Etihad Stadium l'1 de novembre, els 'citizens' es veurien obligats a no punxar en cap dels seus següents partits per no posar en perill la segona plaça del grup i el pas a vuitens.