FUTBOL

¿Qui és la titella de Florentino Pérez?

Eduardo Inda, el director d''OK Diario', és el periodista a qui apunta Gerard Piqué

flo-inda

flo-inda

1
Es llegeix en minuts

Gerad Piqué ha tornat a parlar amb la seva claredat i contundència habitual en les primeres declaracions després d'anunciar que no seguiria en la selecció espanyola després del Mundial del 2018. El central ha remarcat que no deixa 'la Roja' ni pels comentaris de Twitter ni per les crítiques de 'Marca', 'As' o la titella de Florentino

El central del Barça no ha especificat el nom d'aquesta "titella", associada al "pamflet 'OK Diario'". El torpede anava dirigit a Eduardo Inda, el director d'aquesta pàgina web, que manté una estreta relació amb el màxim mandatari del Madrid, tal com sol exhibir en les seves participacions en 'El Chiringuito', el programa de Josep Pedrerol en què col·labora.

"Gerard, tens tota la raó. De la selecció no te n'ha fet fora ni un servidor ni 'OK Diario'. T'han fet fora les teves patotxades, l'antiespanyolisme i les criaturades" (Eduardo Inda)

El periodista no ha trigat gaire a respondre al jugador blaugrana. Al mig del carrer ha gravat un vídeo valorant les paraules de Piqué. "Gerard, tens tota la raó. De la selecció no te n'ha fet fora ni un servidor ni 'OK Diario'. T'han fet fora les teves patotxades, l'antiespanyolisme i les criaturades", ha assegurat Inda.  

FAN DE MOURINHO

Alguns pensaven que podria ser Pedrerol la titella a qui es referia Piqué, però el destinatari era Inda, un fan reconegut de José Mourinho que va criticar des del primer moment Manuel Pellegrini i va demanar en un videoblog que paressin Messi "por lo civil o por lo criminal". 

Notícies relacionades

Malgrat l'evidència de l'error amb el tema de la samarreta de Piqué, demostrada fins i tot per la federacióInda ha seguit defensant la seva postura que el central no volia lluir els colors nacionals a la roba.

"Gerard, t'estàs rient de tots nosaltres. T'estàs rient de 47 milions d'espanyols i això forma part de la teva conyeta perquè ens has pres el pèl a tots. Ets el més llest de la classe", va comentar després del partit.