Benteke marca el gol més ràpid de la història de les classificatòries del Mundial

L'ariet belga va acabar emportant-se la pilota després de firmar tres gols davant Gibraltar (0-6)

alsoler35864452 football soccer   gibraltar v belgium   world cup 2018 quali161011111846

alsoler35864452 football soccer gibraltar v belgium world cup 2018 quali161011111846 / RAFAEL MARCHANTE

1
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Christian Benteke, davanter del Crystal Palace i de la selecció belga, ha marcat el gol més ràpid de la història de la Copa del Món, incloent-hi eliminatòries i fases finals. Ho ha fet aquest dilluns davant Gibraltar avançant Bèlgica quan només havien transcorregut set segons de joc. L'ariet de la Premier va acabar el partit amb un 'hat-trick' en la victòria del combinat belga per 6 a 0 en territori britànic.

L'acció del gol va començar a partir d'un robatori del davanter després de pressionar una passada lateral dels defenses gibraltarenys. Acte seguit, aprofitant la seva punta de velocitat, va guanyar la posició als defenses i va definir perfectament davant la porteria de Daan Ibrahim. La primera meitat va acabar amb un avantatge de tres gols per a la selecció de Bèlgica gràcies als gols d'Axel Witsel, en el minut 19, i del mateix Benteke poc abans del final del partit.

El monòleg de l'equip de Roberto Martinez va continuar en una segona part dominada completament pels seus jugadors. En els segons 45 minuts, el jugador del NàpolsDries Mertens, sumaria el quart gol a l'electrònic poc abans que el golejador més ràpid de la història dels mundials firmés el seu tercer i últim gol. Per acabar d'adornar el marcador, Eden Hazard, la figura del Chelsea, va enviar la pilota a la xarxa per sisena vegada.

OBLIDANT UN ANY NEFAST

Christian Benteke ha recalat al Crystal Palace després d'una campanya molt irregular al Liverpool, on no va aconseguir triomfar. Roberto Martínez, seleccionador belga, va afirmar després del partit que està molt content que Benteke hagi recuperat el seu nivell. "Està sent recompensat per tot el treball dur de les últimes setmanes. Va tenir una temporada difícil l'any passat i està intentant trobar el seu millor nivell una altra vegada". El tècnic també va elogiar la posada en escena del seu conjunt. "El fet de marcar tan aviat demostra que estàvem molt concentrats. No vam ser egoistes i vam mantenir la pilota realment bé".