Detinguts cinc ultres de l'Espanyol per clavar una pallissa a un altre periquito

L'agressió va tenir lloc l'1 de maig en una caseta de la Fira d'Abril de Barcelona

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc seguidors radicals del RCD Espanyol i n'han denunciat set més per clavar una pallissa a un altre aficionat del mateix club durant la celebració de l'última Fira d'Abril de Barcelona.

Segons ha informat la policia catalana, els detinguts, que van ser arrestats aquest dimecres, tenen entre 21 i 26 anys, tres són veïns de Barcelona i els altres dos de l'Hospitalet i Cerdanyola.

EL GRUP RCD FIRM

L'agressió va tenir lloc l'1 de maig quan la víctima era amb uns amics prenent una consumició en una caseta de la fira i van aparèixer una vintena de joves relacionats amb un sector de l'afició radical del RCD Espanyol que s'autodenomina grup RCDE Firm.

Després d'una breu discussió, diversos membres del grup van clavar una pallissa a la víctima, a qui van tirar a terra i li van pegar cops de puny i puntades de peu fins que la van deixar inconscient. Segons la policia, la intervenció d'alguns clients del local va aconseguir que els agressors paressin. A conseqüència de la pallissa, la víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i lesions a la cara, a les cames i en un peu.

SET IDENTIFICATS MÉS

Notícies relacionades

La investigació, dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 26 de Barcelona i la Fiscalia Provincial d'Odi i Discriminació, també ha servit per identificar set persones més, una d'elles menor d'edat, que han sigut denunciades per la seva participació en la pallissa.

Els detinguts passaran a disposició judicial acusats d'un delicte de lesions amb els agreujants d'abús de superioritat i de motivació ideològica. La investigació continua oberta perquè encara hi ha diversos autors de l'agressió pendents d'identificar.