El sorprenent millor record esportiu de Pep Guardiola

L'entrenador del Manchester City desvela el moment que més l'ha emocionat en una competició

ecarrasco16439419 si03  siena  italia   08 07 2011   imagen cedida por la bagn160930183114

ecarrasco16439419 si03 siena italia 08 07 2011 imagen cedida por la bagn160930183114 / DI PIETRO

1
Es llegeix en minuts

Ni el triplet del primer any com a tècnic del Barça, ni la Champions de Wembley com a jugador, ni la memorable final, novament a Wembley i aquesta vegada com a entrenador, contra el Manchester United... Ni tan sols aquella nit contra el Göteborg, quan era un menut aplegapilotes i es va llançar a abraçar Pichi Alonso en una nit històrica del Camp Nou.

Pep Guardiola té clar el que, per a ell, és el seu millor record esportiu, el que més l'ha impactat.

EL MILAGRO DE MEDINAH

"¡Uaau! Creieu-me. Em considero molt afortunat, perquè allò va ser una experiència increïble", ha dit aquest divendres Guardiola en la roda de premsa prèvia al Tottenham-Manchester City d'aquest diumenge en la Premier. ¿A què es referia? A l'anomenat 'miracle de Medinah'. Estem parlant de golf.

Ryder Cup del 2012. Es juga a Medinah (Illinois). Els Estats Units tenen el títol a la butxaca a falta d'una jornada. Guanya per 10-6, però d'una manera inversemblant, Europa remunta l'últim dia a l'aconseguir 8,5 dels 12 punts en disputa. Increïble.

Pep Guardiola

ENTRENADOR DEL CITY

"Estàvem contra les cordes. Va ser increïble anar veient com reaccionava el públic nord-americà a mesura que anàvem reduint l'avantatge"

Notícies relacionades

"L'experiència que vaig viure a Medinah aquell dia [30 de setembre del 2012] va ser el moment més bèstia que jo he vist en tota la meva vida esportiva. Vaig tenir la gran sort d'haver sigut convidat per José María Olazábal [aleshores capità de l'equip europeu] amb tota la meva família". Guardiola llavors estava passant un any sabàtic vivint a Nova York després d'haver entrenat el Barça quatre temporades.

HANDICAP 14

"L'últim dia estàvem contra les cordes... Va ser increïble anar veient com reaccionava el públic nord-americà a mesura que anàvem reduint l'avantatge (nou, vuit, set, sis, cinc, quatre...) en els últims forats. Va ser senzillament fantàstic. Sóc un gran fan del golf i de la Ryder Cup", ha dit Guardiola, habitual practicant que ronda l'handicap 14.