Cesc es desfoga al reivindicar-se en l'heroica remuntada del Chelsea

L'exblaugrana va marcar dos gols a la Copa de la Lliga davant el Leicester i fa callar els que "diuen porqueria"

ecarrasco35616459 britain football soccer   leicester city v chelsea   efl cup160921114642

ecarrasco35616459 britain football soccer leicester city v chelsea efl cup160921114642 / Carl Recine

1
Es llegeix en minuts

Cesc Fàbregas va viure dimarts a la nit el seu primer gran moment en el que va de temporada. El centrecampista del Chelsea va ser el gran protagonista de la remuntada del seu equip davant el Leicester a la Copa de la Lliga al marcar dos gols a la pròrroga (4-2) que van significar la classificació per a la ronda següent.

Cesc està tan necessitat d’afecte aquesta temporada, en què l’entrenador italià Antonio Conte no compta amb ell com a titular a la Lliga, que quan va marcar el 3-2 va travessar el camp de punta a punta i es va agenollar al costat del banderí d’un córner per celebrar-ho amb els seguidors del Chelsea que s’havien desplaçat fins a Leicester.

  

Notícies relacionades

Després Cesc va buidar el pap contra els seus crítics: «Espero que això faci callar un parell de periodistes, alguns diaris, alguns que estan dient sempre porqueria i que els faci centrar-se en l’important, que és la victòria del Chelsea». 

Tot i la seva nit triomfal, Conte no garanteix que compti amb ell com a titular per a la Lliga: «Aquí ningú juga pel seu cognom», va dir l’italià, després d’elogiar l’actuació del jugador català.