L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Tamudo torna a l'Espanyol amb míster Chen

L'excapità s'incorpora a l'estructura professional de l'entitat com a responsable de coordinació esportiva institucional

tamudo-esp

tamudo-esp
rpaniagua32501282 television  programa apm  tamudo160903133622

/

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

S'havia rumorejat molt els últims mesos i ja és una realitat. Raúl Tamudo torna a l'Espanyol. L'exjugador, un dels millors futbolistes de la història del club, s'incorpora a l'estructura professional de l'entitat com a responsable de coordinació esportiva institucional.

El màxim golejador català de tots els temps se suma al nou projecte blanc-i-blau, en què desenvoluparà funcions de representació esportiva i institucional, implementació de projectes de millora esportiva i de les instal·lacions i assistència en la formació global dels esportistes del planter, així com de suport als professionals del primer equip, segons informa l'Espanyol.

APORTAR EXPERIÈNCIA

Notícies relacionades

"Torno molt feliç i molt content. Des del primer moment en què es van posar en contacte amb mi tenia clar que volia tornar. Estic encantat de formar part d'aquest projecte, en què espero ajudar amb la meva experiència", ha assegurat Tamudo, que ha remarcat l'il·lusionant projecte del club en què ha estat "tota la vida". 

Com a executiu de l'entitat, Tamudo aportarà la seva destacada experiència en benefici del progrés del futbol formatiu i professional periquito. Aprofitant la seva estada a Barcelona i just abans de retornar a la Xina, el mateix president, Chen Yansheng, ha donat la benvinguda de nou a l'entitat a Tamudo.