El United de Mourinho guanya en el temps afegit el Hull City (0-1)

El Chelsea goleja el Burnley (3-0), però Conte torna a prescindir de Cesc, que no va jugar ni un minut

marcosl35303185 football soccer britain  hull city v manchester united   pre160827195105

marcosl35303185 football soccer britain hull city v manchester united pre160827195105 / Lee Smith

1
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En l’últim suspir, i després d’una excel·lent jugada de Rooney per la banda esquerra, el Manchester United va aconseguir esgarrapar tres valuosos punts i firmar un inici impecable a la Premier: tres partits, tres triomfs. Va patir, això sí, José Mourinho, l’entrenador del United, en el temps afegit (m. 92) després d’una cavalcada per l’esquerra permetent a Marcus Rashford aconseguir el decisiu gol de la victòria.

El jove Rashford havia sortit a la segona meitat (el minut 71 va suplir Juan Mata) i va resultar fonamental en la victòria del United, que arribarà amb una injecció de moral a la morbosa cita amb el City de Guardiola el pròxim 10 de setembre a Old Trafford (13.30 h).

CONTE NO COMPTA AMB CESC / El Chelsea va golejar el Burnley (3-0) amb una exhibició de Hazard i nou missatge d’Antonio Conte envers Cesc Fàbregas. L’entrenador italià no compta gens amb l’exjugador del Barcelona. No ha jugat ni un sol minut a Stamford Bridge, cosa que ha deixat de ser notícia en aquest inici de temporada. Hazard (m. 9), William (m. 41) i Moses (m. 89) van certificar el còmode triomf del Chelsea, que també ha encadenat tres victòries les tres primeres jornades.

En el partit que obria la jornada de dissabte, Tottenham i Liverpool van segellar taules (1-1). Al gol de penal de Milner (m. 43) va respondre després l’equip de Pochettino que va igualar el partit gràcies al gol de Rose (m. 72). Un gol en pròpia porta de Given, el porter de l’Stoke City, li va acabar donant els tres punts a l’Everton. Koeman no ha perdut al seu nou club: suma 7 punts de 9.

Amb prou feines en 20 minuts el Leicester va liquidar el seu partit contra el Swansea gràcies als gols de Vardy (m. 32) i Morgan (m. 52). El gol de Fer, el migcentre del Swansea, va arribar tard (m. 81) per intentar revertir la situació.