De Gea i Muniain no seran cridats a declarar per la denúncia d'una prostituta

El jutge, la fiscal i la policia no veuen indici de delicte en la conducta dels futbolistes

undefined34221719 gra403  madrid  10 06 2016   combo de fotograf as de archivo160823190358

undefined34221719 gra403 madrid 10 06 2016 combo de fotograf as de archivo160823190358

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

David de Gea, Iker Muniain i un tercer futbolista, que es va especular que podia ser el madridista Isco, no seran ni tan sols cridats a declarar perquè el jutge, la fiscal i els investigadors de la policia consideren que no van agredir sexualment ni van amenaçar una jove prostituta, testimoni protegida en el 'cas Torbe',  que els va denunciar fa dos mesos.

Segons avança la revista 'Interviú' aquesta setmana, no hi ha indici de delicte en la conducta dels futbolistes en la trobada voluntària que va tenir lloc en un hotel de luxe de Madrid, en què no va participar el porter del United, que presumptament va fer de mediador, motiu pel qual podia haver sigut acusat d'afavoriment de la prostitució.

TESTIMONI PROTEGIDA  

Notícies relacionades

La jove va denunciar davant la policia de Múrcia que una nit de 2012 va anar amb una altra prostituta a un hotel de Madrid on hi havia els futbolistes i que aquests van abusar sexualment de totes dues i les van amenaçar. Posteriorment, en una segona declaració, la testimoni protegida va identificar els jugadors com Muniain i un del Reial Madrid, a més d'acusar De Gea de ser el promotor de la trobada sexual i qui havia pagat les despeses.

La dona va aportar diversos missatges de Whatsapp creuats amb els futbolistes, però els investigadors de la policia van veure diverses esquerdes en el seu relat i van descobrir que amb anterioritat la jove havia anat almenys a dos mitjans de comunicació per oferir, a canvi de diners, la seva història de sexe amb futbolistes però amb una versió molt diferent: una relació entre adults, consentida i divertida.