Ortega: "Vull agrair-li a Espanya la confiança en mi"

"Gràcies a la meva àvia, l'orgull pel qual avui estic aquí", diu el subcampió olímpic

jcarmengol35166132 jjoo233  r o de janeiro  brasil   16 08 2016   el cubano nac160817050422

jcarmengol35166132 jjoo233 r o de janeiro brasil 16 08 2016 el cubano nac160817050422 / ANTONIO LACERDA

1
Es llegeix en minuts
J. C. A. / RIO DE JANEIRO

Un emocionadíssim Orlando Ortega passava pels micròfons de Televisió Espanyola per fer valoració de la seva històrica plata en els 110 tanques dels Jocs Olímpics de Rio. El flamant subcampió olímpic es mostrava tremendament agraït per l'oportunitat que li ha donat l'esport espanyol per poder competir.

"Estic molt agraït per aquesta oportunitat. Vull agrair-li a Espanya la confiança en mi. A la federació espanyola, al meu club. Gràcies a la meva família a Cuba, al meu pare que avui és amb mi. L'objectiu està complert. Molt content i molt agraït per aquesta oportunitat. Estic segur que aconseguiré molts èxits per a Espanya i per a la meva família. Han sigut tres anys molt difícils per a mi, he patit molt per arribar a aquest moment i estic molt content", assenyalava un Ortega incapaç d'amagar la seva alegria.

Notícies relacionades

Però el corredor de tanques no es vol quedar en una plata olímpica. Orlando confia a seguir augmentant el seu ja brillant full de serveis per a l'esport espanyol. "Estic segur que li donaré molts èxits al poble espanyol, que ha confiat en mi en tot moment. M'he sentit físicament molt bé. En la semifinals vaig tenir molta pressió, perquè podia ser la meva segona final consecutiva. Tenia molta por. Gràcies a Déu ho he pogut aconseguir. Vaig arribar a la final a divertir-me, sense pressió. Gràcies a la meva àvia, l'orgull pel qual avui dia estic aquí. Ha sigut una carrera fantàstica", explicava Ortega.

Encara que Orlando avisava. "He de seguir endavant. Orlando no té límits. Això no s'ha acabat aquí. Aquest és un gran moment per a l'atletisme espanyol i per a mi i seguiré endavant per tornar tota la confiança", finalitzava, tremendament agraït a les persones que li han donat l'oportunitat d'aconseguir la glòria olímpica.