FUTBOL

El primer embolic d'Ibrahimovic amb el United

El club de Manchester li ha adjudicat el dorsal '9' d'Anthony Martial, que s'enfada perquè ningú el va avisar del canvi

ccarrillo34416144 nice  france   22 06 2016   zlatan ibrahimovic of sweden rea160725105425

ccarrillo34416144 nice france 22 06 2016 zlatan ibrahimovic of sweden rea160725105425 / PETER POWELL

1
Es llegeix en minuts

Fitxar Zlatan Ibrahimovic no és fitxar qualsevol. La figura del suec va més enllà de la d'un simple crac del futbol per tot el que genera tant a nivell mediàtic com econòmic. I el Manchester United, un dels clubs més valuosos del món, sabia que incorporava més que un golejador quan va confirmar la seva arribada a principis de mes. Un golejador que ara sabem que portarà el dorsal '9' a la seva nova samarreta.

Notícies relacionades

Aquest emblemàtic dorsal garantirà que la seva elàstica es vengui com l'espuma, cosa prioritària dins de l'operació de 'merchandising' que s'incloïa en el fitxatge d''Ibra'. El que no entrava en els càlculs de la directiva anglesa és que aquest número ja tenia propietari. Un Anthony Martial a qui no li ha fet cap gràcia cedir el seu dorsal a jutjar per la imatge que va triar com a portada de la seva pàgina de Twitter.

Martial, que va arribar al United l'any passat per 50 milions d'euros, va decidir deixar de seguir el compte oficial del Manchester per mostrar el seu empipament per no avisar-lo que passaria a jugar amb l''11' en benefici d'Ibrahimovic. Curiosament, no és la primera vegada que Zlatan provoca un embolic similar. I és que quan va aterrar a París, va sol·licitar al PSG portar el número '10', que llavors pertanyia al brasiler Nené. Però en aquella ocasió no va aconseguir imposar els seus galons i es va haver de conformar amb el '18' fins que Nené va abandonar el conjunt francès.