Ibrahimovic confirma el seu fitxatge pel Manchester United

El davanter suec jugarà a les ordres de Mourinho i a la mateixa ciutat que Guardiola

zlatan

zlatan

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ja és oficial. Zlatan Ibrahimovic serà jugador del Manchester United a partir d'aquest divendres. El davanter suec, que acaba de deixar el Paris SG, serà un dels puntals dels 'red devils' sobre qui el seu entrenador, José Mourinho, edificarà el nou projecte, que l'anterior tècnic, l'holandès Louis van Gaal, va deixar bastant malmès.

El mateix jugador, eliminat ja de l'Eurocopa amb una decebedora Suècia, ha anunciat a les xarxes socials el seu nou destí futbolístic. "És hora que el món conegui el meu pròxim destí", ha assegurat un jugador que no coneix la modèstia.

Notícies relacionades

Ibrahimovic, de 34 anys, va anunciar la seva retirada de la selecció tan bon punt va quedar eliminat en la primera ronda de l'Eurocopa. Ara es podrà dedicar de ple al seu nou club, amb qui, com és habitual en ell, intentarà guanyar la lliga, cosa que ja ha aconseguit en gairebé tots els països on ha jugat: Holanda, Itàlia, Espanya i França.

Es dóna la circumstància que el nou entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, compartirà ciutat amb dos dels enemics futbolístics més acèrrims que té. Ni més ni menys que amb Mourinho, el "puto amo" en paraules de l'extècnic blaugrana, i amb Ibrahimovic, que al seu dia va qualificar despectivament de "filòsof" l'entrenador de Santpedor.