Simeone parla de fracàs i es pensa la seva continuïtat a l'Atlètic

El tècnic blanc-i-vermell apareix molt tocat per la nova derrota i s'atribueix la màxima responsabilitat per no poder aixecar el títol

jtio34078145 soccer football   atletico madrid v real madrid   160529010448

jtio34078145 soccer football atletico madrid v real madrid 160529010448 / Stefan Wermuth

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MILÀ (enviat especial)

Diego Pablo Simeone estava tan afectat que fins i tot va deixar oberta la possibilitat de no tornar a intentar-ho amb l’Atlètic. Després de felicitar el Madrid –«una vegada més han sigut superiors, aquesta vegada en la tanda de penals», va dir el tècnic argentí– va deixar en l’aire el seu futur com a entrenador de l’Atlètic.

    «És un moment per pensar, també per part meva», va afirmar el Cholo a la roda de premsa, i va obrir una mica més la porta a la seva sortida quan se li va preguntar si s’estava plantejant trencar el contracte que té amb l’Atlètic fins al 2020: «M’estic plantejant pensar, només això. Vostès pregunten el que penso i jo contesto el que em surt. Sóc de guardar-me poques coses i la realitat és que em ve aquesta sensació. Em sembla lògic després d’una derrota».

    La decepció de no haver pogut alçar un títol que novament van tenir a l’abast de la mà va deixar molt tocat Simeone. «Del segon no se’n recorda ningú. Perdre dues finals és un fracàs. S’ha d’acceptar el moment i curar-se les ferides a casa», havia comentat abans l’entrenador de l’Atlètic, Interrogat sobre si li sabia més greu haver perdut aquesta final o la de Lisboa, va assenyalar que el que li sap més greu en realitat «és veure la gent que paga l’entrada, que viatja, que es va entusiasmar i jo no he pogut donar-los el que volien. Això és el que em sap més greu de tot».

Notícies relacionades

    Abans, sobre la gespa, Gabi gairebé no podia ni articular paraula. «Estem desolats. És un altre dia trist per a la nostra història. És per sentir-se orgullós d’aquest equip, però aquesta vegada ens hem trobat amb una tanda de penals cruel», va afirmar el capità blanc-i-vermell, que de tota manera va tenir forces per mirar el futur amb optimisme: «Estic convençut que aquest equip tornarà per conquistar la Champions».

A L’ESQUENA DE RAMOS / Els de l’altre bàndol no deixaven de celebrar. «És un premi a la feina, al sacrifici que costa ser aquí. Era una oportunitat única de tornar a fer història després d’una temporada complicada, plena d’alts i baixos», va assenyalar Ramos, a qui va destacar per sobre de tots Florentino Pérez: «Al gener es va ficar l’equip a l’esquena i no l’ha deixat fins ara». Ho va fer abans de ponderar la figura de Zinedine Zidane. «Teníem molta confiança en ell i ha aportat experiència, lideratge i saber estar, que és el que s’espera d’un entrenador del Reial Madrid». El tècnic, per la seva part, va assenyalar que guanyar la Champions «és el màxim, amb la Copa del Món. Ho havia somiat i el treball i l’esforç han tingut recompensa».