Sergio Ramos, MVP de la final

El defensa del Madrid, autor d'un gol en el partit i un altre en la tanda, demana a Florentino que apugi "la prima als nens"

jmexposito34078608 soccer football   atletico madrid v real madrid   160529002547

jmexposito34078608 soccer football atletico madrid v real madrid 160529002547 / Stefano Rellandini

1
Es llegeix en minuts

Fa dos anys, a Lisboa, el premi va ser per a Ángel di María tot i que, si el Madrid va guanyar la 'décima' va ser gràcies al gol de  Sergio Ramos al minut 93, amb el qual el Madrid va forçar la pròrroga. Però aquesta vegada, a Milà, el defensa de Camas sí que es va endur l'MVP de la final de la Champions.

Primer va firmar el gol que va obrir el marcador, encara que en fora de joc, i després no va fallar en la tanda de penals i va marcar el quart del Madrid, just abans de fallar Juanfran, amb qui va tenir una tensa discussió en els últims minuts de la pròrroga. Aquest error del lateral matalasser va impedir que el premi recaigués en Yannick Carrasco, que va revolucionar el partit des de la banqueta i que probablement va ser el millor de tots. Però no va guanyar.

"LA PRIMA DELS NENS"

Notícies relacionades

Ramos, que succeeix Andrés Iniesta, MVP de la final de fa un any, va assenyalar que "és un plus i un privilegi acabar la temporada de la millor manera possible". No es va oblidar de l'Atlètic. "Vull felicitar el rival perquè fins al final han estat lluitant. S'han carregat el Barça i el Bayern i al final els penals són una loteria, no poden guanyar tots dos".

La televisió va posar en contacte Florentino Pérez i el capità blanc, i van intercanviar lloances. "On sigui el presi sempre hi serà Sergio Ramos", va dir el jugador. "Sempre et poses l'equip a l'esquena i no l'has deixat mai", va afegir el dirigent. "Ara apujarà la prima als nens", va afegir entre rialles Ramos, insinuant que la plantilla exigirà un premi econòmic més gran. Florentino es va fer l'orni.