ACTUALITAT BLANCA

Cristiano se'n riu de Benítez i vaticina que es retirarà al Madrid als 41 anys

"Em deia com tocar la pilota, com regatejar... Hi ha coses que ningú et pot ensenyar", assegura el lusità

rpaniagua34020431 football soccer   real madrid preview   valdebebas160525174957

rpaniagua34020431 football soccer real madrid preview valdebebas160525174957 / ANDREA COMAS

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Cristiano Ronaldo ha assegurat que vol penjar les botes al Madrid en una entrevista emesa al programa 'Jugones' de La Sexta."Em retiraré al Reial Madrid. D'aquí 15 anys com a mínim. Vull deixar-ho als 41 o així (rialles). Ja veurem si renovem a final de temporada. Seria un acte llest del Madrid si em renova. Em vull quedar aquí", ha explicat el davanter.

L'astre no ha perdut l'oportunitat de criticar Rafa Benítez, amb qui va tenir més d'una picabaralla. "En ell vaig veure coses diferents dels altres. Hi ha coses que ningú et pot ensenyar. Benítez em deia com tocar la pilota, com regatejar... Jo deia 'entesos'. És preferible dir 'gràcies' i ja està". 

Tots els focus l'apunten de manera especial quan arriba una gran cita. Tal com va succeir fa dos anys abans de la final de Lisboa té el Madrid amb l'ai al cor, tot i que assegura que arribarà al màxim a Milà. Mentrestant, aprofita per enviar els seus missatges, que en aquesta ocasió no són gens xifrats perquè Cristiano Ronaldo li demana obertament al Madrid que li renovi. Per reforçar aquest acte de fe, el jugador portuguès descarta de cop qualsevol intenció de PSG Manchester City per aconseguir els seus serveis.

Cristiano Ronaldo

jugador del reial madrid

"Fa quatre anys no estaba feliz perquè van passar coses que no em van agradar. Ara sí estic content i vull seguir en aquest club perquè no veig cap millor"

L'ansietat el guanya. També als seus companys, que desitgen que la final de la Champions comenci ara marteix perquè resulta complicat suportar tants dies d'espera. Enmig d'aquest desert d'hores mortes, Cristiano ha marcat el seu territori com poques vegades ho havia fet anteriorment. Acostumat a driblar totes les preguntes sobre el seu futur, molt incert en els últims temps, aquesta vegada el jugador portuguès l'ha abordat amb més serietat.

Quan se li recorden els seus coquetejos amb el PSG, Cristiano no dubta a rescatar la seva etapa més problemàtica al Madrid. “Fa quatre anys no era feliç perquè van passar coses que no em van agradar. Ara sí que estic content i vull seguir en aquest club perquè no en veig cap de millor que el Madrid. Si ho poses tot a la balança, no tens res millor. Que se n'oblidin tots perquè el Madrid és el millor”, va manifestar el futbolista portuguès.

MILLORA DESPRÉS DEL GRAN ENSURT

També creu que el seu equip serà el millor a Milà, encara que incorpora la paraula fracàs si la cosa va malament. “Si guanyes, la temporada és excel·lent, però si perds és un fracàs, però guanyarem la Champions”, va afegir Cristiano. El jugador està convençut que arribarà a la cita de dissabte al màxim malgrat haver-se ressentit la setmana passada dels seus problemes musculars i haver patit un cop a la cuixa esquerra.

Tot això no li ha impedit exercitar-se amb aparent normalitat i sense forçar al partidet en la sessió d'aquest dimecres, segons es veu a les imatges que cedeix el club. “Arribaré millor que a Lisboa, que anava tocat, ple de dolor als ísquios. Ara estaré al 100%”, ha afirmat Cristiano.

ELOGIS A ZIDANE

Notícies relacionades

No podia faltar l'elogi a la figura de Zidane. Per a Cristiano, l'arribada del tècnic francès ha sigut més que una alenada d'aire fresc.

“És llest. No parla molt. Qui parla massa no presta gaire atenció. És una persona tímida, però molt positiva. M'identifico amb aquestes persones. És molt professional. No té experiència com a entrenador, però està buscant el seu camí molt bé i això a mi m'agrada. Desitjo que guanyi la seva primera Champions com a entrenador i que es quedi els pròxims anys”, va apuntar Cristiano.