ELS PREPARATIUS DE LA CHAMPIONS

Zidane: "A Milà patirem fins al final"

Cristiano es retira de l'entrenament després de patir un fort cop a la cuixa esquerra en una topada amb Casilla

undefined34018110 madrid 24 05 2016 rueda de prensa de zidane y pepe160524114511

undefined34018110 madrid 24 05 2016 rueda de prensa de zidane y pepe160524114511 / J M Prats

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

En una abarrotada sala de premsa el dia de portes obertes per a la premsa, Zinedine Zidane va analitzar el que pot ser la final de dissabte davant l’Atlètic a Milà. I el primer que va fer va ser apuntar que no guanyar la Champions «no seria un fracàs, encara que sí que ho seria no donar el màxim», va assegurar el tècnic francès.

Zidane va evitar allargar el debat sobre la importància d’aconseguir Lliga i Copa per sobre de la Lliga de Campions. «El que tenim al davant és la final de la Champions. Ni la Lliga ni la Copa. Només pensem en el partit de dissabte», va argumentar Zidane. El tècnic no vol comparar l’equip que va guanyar a Lisboa el 2014 l’Atlètic amb el d’ara. «No m’agrada comparar. Només sé que els dos equips estem al 50% i que a Milà ens tocarà patir fins al final», va afegir. Tampoc creu que l’Atlètic només defensi bé. «És un conjunt molt complet», va assenyalar.

ELOGIS A SIMEONE

Notícies relacionades

Zidane va admetre que ha de seguir aprenent: «Em falta moltíssim per ser un entrenador important i per això sé que milloraré». Tot al contrari que Simeone, a qui va situar en l’elit dels tècnics europeus. «Forma part dels grans tècnics. Com a jugador tenia caràcter i com a entrenador, també. Sap bé on va...».

L’entrenador del Madrid coneix les sensacions que es tenen al jugar una final de Champions. La va tenir amarga quan la va perdre amb el Juventus davant el Madrid i positiva al guanyar la novena amb aquella volea davant el Bayer Leverkusen. També com a ajudant de Carlo Ancelotti va formar part de la décima a Lisboa. «Conec què se sent al jugar finals. També conec bé què és jugar a Itàlia i, en concret, a San Siro. He tingut la sort de jugar-hi molts partits. Perdre una final és difícil, però no estic pensant en això, sinó en aquesta final. Tinc molta sort d’estar aquí i de viure aquests moments».