Mourinho, multat per la Hisenda espanyola

El Ministeri de Cristóbal Montoro imposa una sanció de dos milions al tècnic portuguès, que ha pagat a l'acte

aguasch25718160 madrid  21 04 14  deportes  rueda de prensa de jos160511192517

aguasch25718160 madrid 21 04 14 deportes rueda de prensa de jos160511192517

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho ha sigut multat per la Hisenda espanyola amb dos milions d'euros al trobar-se irregularitats en la seva declaració de drets d'imatge durant la seva etapa com a entrenador del Reial Madrid, entre el 2010 i el 2013, les quatre temporades que va estar al club blanc, segons ha revelat el diari digital 'Okdiario'.

El tècnic portuguès, destituït del Chelsea a mitjans de la temporadaChelsea , va ser sancionat amb un milió d'euros arran d'una declaració paral·lela. L'altra part de la multa es deu als interessos de demora, 300.000 euros, i també a la quantia principal, que puja fins als 700.000 euros.

Mourinho no ha volgut recórrer a la demanda del ministeri de Cristóbal Montoro i ha efectuat el pagament dels dos milions d'euros al rebre la notificació de la multa.

IMATGE DE MARQUES FAMOSES

'Okdiario' explica que el tècnic portuguès va declarar els seus drets d'imatge com a Impost de Societats en lloc de fer-ho com a IRPF, cosa que va suposar que Mourinho rebés més diners per oferir la seva imatge a marques com Adidas, Jaguar, Braun o American Express.

Notícies relacionades

Mourinho no és l'únic que ha tingut problemes amb el fisc espanyol recentment. Leo Messi, Javier Mascherano, Adriano, Iker Casillas o Xabi Alonso també han tingut problemes

L'entrenador portuguès ha rebut un bon nombre d'ofertes per tornar a entrenar, entre elles de la selecció d'Indonèsia i de Síria, però ell ha manifestat que prefereix tornar a la banqueta d'un club. Sobretot se'l relaciona amb el Manchester United que dirigeix Louis Van Gaal, però la rumorologia no acaba de concretar-se.