L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol perd Caicedo davant el Granada

El davanter equatorià queda fora de la convocatòria per al partit d'aquest dilluns per unes molèsties

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / BARCELONA

Una de les incògnites de l'alineació de l'Espanyol davant el Granada ha quedat resolta amb la baixa de Felipe Caicedo, que no ha entrat a la convocatòria periquita per al partit d'aquest dilluns a Los Cármenes. El davanter equatorià arrossega molèsties als isquis i Constantin Galca ha decidit no arriscar-se. Gerard Moreno tornarà a ser la referència ofensiva. 

"He preferit que Caicedo es quedi a casa. És un jugador potent i molt important per a nosaltres, tenia unes molèsties i és millor tenir precaució", ha comentat Galca.

Per segona jornada consecutiva, el conjunt periquito jugarà dilluns, i això no li agrada al tècnic, que prefereix "dissabte o diumenge", malgrat que l'equip, almenys, coneix els resultats dels seus rivals directes. "És un partit clau per a nosaltres, buscarem els tres punts perquè és un adversari directe", ha valorat Galca. 

DUBTES A LA MEDUL·LAR

Notícies relacionades

Les baixes per sanció de Víctor Sánchez i Diop, dos homes vitals al centre del camp, obliguen Galca a reconstruir una alineació que li estava donant bons resultats, amb tres triomfs les quatre últimes jornades. L'opció més factible sembla col·locar Roco a l'eix central, amb Óscar Duarte de pivot i Jordán acompanyant Abraham com a tercer centrecampista.

"Ho tinc molt clar, però ja ho veurem demà", ha apuntat el tècnic, que prefereix amagar les seves cartes fins poc abans del xoc. En la convocatòria són alta MamadouCorrea Montañés, mentre que Cañas tampoc ha sigut citat.