El Madrid carrega contra Benítez

"Si parlem del grassonet, no entrenarà en 10 anys", apunta un jugador sobre el tècnic, a qui li deien 'El 10' i 'El brasas'

marcosl32265594 madrid  29 12 2015  deportes  entrenamiento del re160219192833

marcosl32265594 madrid 29 12 2015 deportes entrenamiento del re160219192833

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

El rastre de terra cremada que ha deixat Rafael Benítez amb les seves declaracions han provocat la reacció de diversos jugadors del Madrid. Ramos i Jesé ja ho van fer després del partit contra el Roma, però ara algun ha anat més lluny i assegura que si es desvelen detalls del tècnic podria tenir greus problemes. «Si parlem del grassonet, no entrenarà en 10 anys», ha apuntat un jugador.

La plantilla del Madrid ha reaccionat amb contundència al que consideren atacs de Benítez a la plantilla i a Florentino. «Veient el president parlar amb jugadors i amb premsa diàriament no és fàcil. Has de fer tot perfecte. Així que fas una cosa equivocada o que el president creu que estàs equivocat tens problemes», va dir Benítez a la cadena BT Sport anglesa.

La resposta no ha trigat a arribar. Alguns pesos pesants del vestidor han passat a l'atac. El corrent més crític contra Benítez l'abanderaven Cristiano, James i Ramos. Al portuguès, l'extècnic madrileny se li va entravessar des del primer dia de pretemporada quan parava els assajos cada dos minuts i corregia tots els moviments i fins i tot la manera de picar la pilota de diversos jugadors.

«Els entrenaments eren insuportables. Ens va fer perdre fins i tot les ganes d'anar a entrenar-nos», afirma un jugador, segons publica OK Diario. Bona part de la plantilla també es queixa que l'exentrenador no fes aquestes puntualitzacions quan estava al capdavant de l'equip. «Si no li agradava el projecte ¿per què va acceptar venir?», ha afirmat un jugador.

ELS MALNOMS DEL TÈCNIC

Notícies relacionades

Durant la curta etapa de Benítez al capdavant del Madrid, els jugadors li havien posat diversos malnoms. Un d'ells era 'el 10' per no tenir passat com a jugador i voler ser, malgrat tot, el gran organitzador del joc quan en realitat els futbolistes no entenien què els volia transmetre. 'El Brasas' o 'El chapas' eren altres apel·latius que li dedicaven. A València, ja li deien 'El misas' per les llargues converses que mantenia amb la plantilla.

Després de set mesos al capdavant de la banqueta, Benítez va ser acomiadat el 4 de gener arran de l'empat de l'equip contra el València. El contracte del tècnic incloïa aquesta campanya i dues més, a raó de tres milions d'euros nets. Això sí, si era despatxat abans del 15 de gener percebria els emoluments de la primera temporada, sempre que respectés la clàusula de confidencialitat. Això ja no l'afecta a Benítez després que el seu representant hagi assegurat que ja ha cobrat la liquidació.