Benítez perd la batalla amb Zidane per golejada

"No hi havia compenetració amb l'anterior tècnic. Ell sabrà el que ha dit", afirma Jesé

tecnicomadrid32837792 football soccer   as roma v real madrid   uefa cha

tecnicomadrid32837792 football soccer as roma v real madrid uefa cha

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

El discurs ple de crítiques i de ressentiment que Rafael BenítezRafael Benítez va fer des de la trinxera d'una televisió anglesa ha tingut resposta per part el vestidor del Madrid. Els jugadors van conèixer les paraules de l'extècnic quan va acabar el partit a l'Olímpic de Roma. Ja a la zona mixta alguns van deixar la seva anàlisi al que va ser l'equip amb el tècnic madrileny. "Benítez sabrà el que ha dit. Zidane ens ha canviat la cara", va afirmar Jesé, autor de la segona diana del Madrid davant el conjunt italià.

Si Benítez va intentar truncar l'alegria de la plantilla blanca pel triomf davant el Roma va punxar en os. Tampoc va aconseguir provocar una resposta aïrada de jugadors com Cristiano Ronaldo. El futbolista portuguès no va voler parlar després del partit. Es va escudar en el fet que ja ho havia fet en la prèvia del matx. Tot al contrari va passar amb Sergio Rams, que es va posar en mode capità per deixar-li les coses clares al tècnic madrileny, acomiadat el 4 de gener després d'empatar a Mestalla davant el València.

Sergio Ramos

jugador del madrid

"Pensar en el passat no ens ajuda. Hi ha etapes que s'han de cobrir amb un canvi i amb Zidane hi ha bon 'feeling' des del primer dia que va arribar"

"Pensar en el passat no ens ajuda. Hi ha etapes que s'han de cobrir amb un canvi. Amb Zidane hi ha molt bon 'feeling' des del primer dia que va arribar al vestidor. Tots estem satisfets amb ell. Independentment del que hagi sigut com a futbolista, és un grandíssim entrenador i la persona idònia per a l'equip". Aquest va ser el clar missatge de Ramos per a Benítez, que en els seus últims dies al capdavant de l'equip blanc parlava d'una "persecució contra Florentino Pérez, contra els jugadors i contra ell mateix".

FALTA DE QUÍMICA

Les seves paraules ara són ben diferents i es dirigeixen contra el president del Madrid, que acusa d'ingerència en el vestidor. "Florentino parlava amb els jugadors. Que estigués sempre al voltant no és tan fàcil per al tècnic", va afirmar Benítez a la televisió anglesa. El que els jugadors li feien arribar al seu president era la falta de química des del primer dia amb l'extècnic madrileny, a qui li va venir molt gran una plantilla que s'ha de gestionar amb mà esquerra. 

Això van fer Del BosqueAncelotti i ara ho porta a terme Zidane. Els jugadors ho valoren i no dubta a celebrar un canvi que va quedar palès en la celebració del gol de Cristiano. "Que cadascú tregui les seves conclusions. Aquest és el camí idoni per seguir i celebrar-ho, estar units i saber patir quan toqui és la millor manera", va afirmar Ramos.

Jesé Rodríguez

jugador del madrid

ha canviat la cara. És una motivació diària anar a entrenar amb ell"

Més clar encara va ser Jesé, que malgrat no comptar per a Zidane com a titular va voler mostrar el seu suport al nou entrenador per sobre de les paraules de Benítez. "L'equip és un altre ara. Ha anat a millor. És una motivació diària anar a entrenar amb Zidane. Em dóna confiança. Potser no teníem compenetració amb l'anterior entrenador", va ressaltar el jugador canari.

DURA PROVA A MÀLAGA

Notícies relacionades

La resposta de Zidane va estar d'acord amb l'anàlisi dels jugadors després del canvi a la banqueta i les lloances al tècnic francès. "Som un equip, un grup i tots són importants per guanyar títols junts. He sigut jugador i sé que el treball de tots, també dels suplents, és el que fa que arribem als triomfs", va afirmar 'Zizou'.

Entre aquests èxits que augura Zidane no sembla haver-hi el títol de Lliga. Després del triomf del Barcelona davant el Sporting, els set punts de diferència amb el Barça pesen molt. "Anem per totes a la Lliga", va dir Zidane, obligat a ser políticament correcte abans de la compromesa cita del seu equip el diumenge davant el Màlaga.