Així van viure els famosos la Super Bowl

Moltes personalitats van mostrar a les xarxes socials el seu interès per la final

obama

obama

3
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En un partit dur i amb un alt component tàctic, la mística i el glamur que se li pressuposa a qualsevol edició de la Super Bowl el van posar els famosos a través de les xarxes socials. En la seva 50a edició, que es va consumar amb el triomf dels Broncos de Denver davant els Panthers de Carolina, un dels grans esdeveniments de l'any va demostrar aquesta condició gràcies a tota l'atmosfera que es crea més enllà de l'estadi amb figures com Beyonce, Bruno Mars o Coldplay.

Personalitats com el president dels Estats Units Barack Obama fins a un que lluita per ser-ho com Donald J Trump, passant pel sempre omnipresent i incansable Gerard Piqué, van deixar constància de la seva passió pel futbol americà i no van voler perdre's cap detall de la final disputada al Levi's Stadium de Califòrnia.

Obama, gran amant de l'esport, va deixar diferents tuits a través del compte @WhiteHouse on es podia veure com vivia la seva espera fins a l'hora de la final.

Per la seva part, el candidat republicà Donald J Trump no va desaprofitar l'oportunitat de comparar la final amb la política, sempre amb el seu particular toc d'humor.

Quan diuen que la Super Bowl és un dels esdeveniments més seguits del món és per fets com aquest. L'astronauta Scott Kelly va compartir una imatge a les xarxes socials deixant constància que des de l'espai també van veure la victòria dels Broncos.

Tornant a la terra sempre hi ha Gerard Piqué. El futbolista blaugrana no va faltar a la seva cita a les xarxes socials i es va convertir en un dels animadors de la nit al publicar i comentar diferents tuits de companys. Al seu compte, es pot observar que el central no va tenir cap problema de visió per seguir la final en una televisió poc discreta.

Un dels que va caure en el joc de Piqué va ser el seu company de ball en la línia defensiva Javier Mascherano. L'argentí va pujar una instantània on mostrava el partit i va respondre a la pregunta que li va llançar el seu company sobre amb quin equip anava. El 'jefecito' va tirar d'humor en la seva resposta.

Seguint en el món del futbol, trobem Antoine Griezmann. L'estendard de l'Atlètic no va perdre l'oportunitat de veure l'exhibició defensiva de Von Miller.

Qui millor ho va viure va ser Kaká. Allunyat del focus mediàtic que el perseguia anys enrere, el brasiler va poder seguir el partit des d'un lloc privilegiat. 

Si posem la vista en el bàsquet, trobem l'home del moment. Stephen Curry va trobar un forat entre exhibició i exhibició per passar-ho en gran al Levi's Stadium. Allà es va dedicar a tocar el tambor encara que sembla que amb aquest no se'n surt tan bé com liderar els Warriors cap al seu segon anell consecutiu.

Notícies relacionades

També en l'esfera NBA, apareix Kevin Durant. Com si es tractés de buscar-se un nou ofici, el jugador dels Oklahoma City Thunder va aprofitar que estava a l'estadi per exercir de fotògraf. De moment, no ha pujat cap imatge demostrant el seu potencial.

Per últim, no és famós però està a punt de ser-ho. La imatge del germà de Manning celebrant el títol a la grada ha recorregut les xarxes socials i han situat el petit mariscal al focus mediàtic.