LA INFERMERIA 3 DUES ALTES

Alba i Bravo estan a punt i Adriano torna a caure

1
Es llegeix en minuts

Tres partits esquitxats en dos mesos, una lesió (pubàlgia) que el va apartar en tres partits, i quatre més assegut a la banqueta sense jugar. La fragilitat física torna a turmentar Adriano, que es pot perdre la cita d'avui. El defensa, que va demanar el canvi dissabte, no es va poder entrenar ahir. Es va sotmetre a tractament mèdic per unes molèsties als isquiotibials que poden apartar-lo de la convocatòria.

La mala notícia va quedar compensada amb una de bona. Dues, en realitat. La primera és que Jordi Alba recuperarà el lloc com a lateral esquerre al recuperar-se d'unes molèsties cervicals. El defensa s'havia perdut per aquest motiu els dos últims partits. Entre Adriano i Ma-

thieu l'han substituït durant les seves absències al començar la temporada amb un trencament muscular a la cama dreta.

L'altra bona notícia serà l'alta de Claudio Bravo. S'han complert les tres setmanes de baixa que va pronosticar el seu agent -el Barça no en va emetre cap comunicat- quan va patir un trencament al soli de la cama esquerra, i ahir ja es va entrenar amb normalitat. Està en disposició de ser alineat des d'avui per Luis Enrique. L'entrenador no va avançar quan tornarà el meta xilè a la porteria. Potser, a Sevilla.

Notícies relacionades

CONFIANÇA «ALTÍSSIMA» / En teoria no hi ha pressa. L'equip no ha perdut la confiança en Ter Stegen, malgrat que ha encaixat 16 gols en 7 partits. Bravo només en va rebre un en els tres partits que ha disputat aquest curs. «La confiança en Ter Stegen no tan sols és alta, sinó que és altíssima perquè és un dels millors porters del món», va proclamar Rakitic,

El centrecampista croat també confia que l'equip recuperi l'efectivitat a la davantera, una situació que, de moment, no és preocupant. «Si no entren les ocasions i seguim guanyant, està bé; quan comencin a entrar i marquem els penals, serem encara més forts», va dir Rakitic. Més preocupant és el potencial del Leverkusen, «un equip molt treballat i molt fort físicament», va apuntar.

Temes:

Adriano