«'Mou' va dir que em necessita»

Pedro, fitxat per 27+3 milions, afirma que el tècnic li va trucar diversos cops

Pedro, amb la samarreta del Chelsea, ahir.

Pedro, amb la samarreta del Chelsea, ahir. / FC CHELSEA

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ
BARCELONA

José  Mourinho té tanta pressa a disfrutar de Pedro, el davanter en qui confia per revitalitzar el seu Chelsea, que el va fer entrenar-se ahir amb l'equip. «Em va trucar dues vegades i em va dir que em necessitava per fer més fort l'equip», va revelar el ja exblaugrana, que diumenge ja s'estrenarà davant el West Bromwich Albion. Ahir es va veure Pedro de blanc, sortint a Cobham, la ciutat esportiva del club londinenc, acompanyat en tot moment per Cesc. «És un altre dels motius pels quals sóc aquí», va afegir en referència al seu amic. Ha sigut ell, precisament, una de les claus del sobtat canvi d'idea de Pedro, festejat per Van Gaal, però hipnotitzat i atret després per la veu de Mou. «Feliç, ja sóc jugador blue!», va tuitejar el canari quan va segellar el traspàs.

El Barça rebrà 30 milions, cosa que converteix Pedro en el segon jugador del planter que més diners deixa a la caixa després de Cesc, venut al Chelsea fa un any per 33. El Raqui San Isidro, de Tenerife, cobrarà 400.000 euros per drets de formació. Criat a casa, construït per Guardiola -va ser amb el seu ecosistema tàctic quan va trobar la seva esplendorosa expressió-, tot i que, a mesura que passaven els anys i no hi era el seu pare futbolístic es va allunyar d'aquell nivell que va meravellar tothom.

«Gràcies al Barça»

Són 30 milions per al Barça, encara que, de moment, en són 27 i els tres restants en variables pel rendiment individual del futbolista. «Gràcies a tots i, en especial, al Barcelona per permetre'm arribar fins aquí», va comentar el davanter en el seu compte personal de Twitter, després d'expressar la seva «emoció» per ser un soldat més de Mourinho a Stamford Bridge.

«Estic molt content de ser aquí i emocionat de començar aquesta nova aventura», va dir Pedro als mitjans oficials del Chelsea. «Vinc a guanyar títols», va afegir el ja exjugador del Barça, que abandona el Camp Nou al no poder lluitar contra el trident deixant un llegat impressionant: 321 partits i 99 gols, molts per a la història. El Chelsea té 30 títols al llarg de la seva història. I Pedro, amb 28 anys, arriba a Londres amb 20 a la seva maleta.

Notícies relacionades

No es va allunyar ni un moment de Cesc, la persona que més ha influït, segurament, perquè canviés Manchester per Londres. O sigui, Van Gaal per Mourinho. Ahir, i mentre el Barça preparava el debut de la Lliga a San Mamés diumenge, Pedro vivia les primeres hores de blau. Ha firmat per quatre anys, fins al 2019.

I la veu de Mourinho, que va sentir per telèfon per convèncer-lo, va retronar ahir sobre la gespa de Cobham. Diumenge l'espera el West Bromwich, començament d'un repte amb ell mateix: demostrar que té un lloc a l'equip blue.