La ressaca del derbi madrileny

Khedira i Koke estaran un mes de baixa

Els dos jugadors es perdran tres partits de Lliga i un de Champions

Koke Resurrección, després de lesionar-se durant el partit entre l’Atlètic i el Madrid al Calderón, dissabte passat.

Koke Resurrección, després de lesionar-se durant el partit entre l’Atlètic i el Madrid al Calderón, dissabte passat. / EFE / JAVIER LIZÓN

1
Es llegeix en minuts

L'alemany Sami Khedira, centrecampista del Reial Madrid, pateix "una lesió muscular al bíceps femoral esquerre", i per això passa a afegir-se a la ja poblada infermeria de la plantilla de l'italià Carlo Ancelotti. Dissabte passat Khedira va ser titular en la derrota en el derbi del Vicente Calderón davant l'Atlètic de Madrid, però va haver de ser substituït en el descans per Jesé Rodríguez. "Després de les proves realitzades a Sami Khedira pels metges del Reial Madrid a l'Hospital Sanitas La Moraleja se li ha diagnosticat una lesió muscular al bíceps femoral esquerre. Pendent d'evolució", indica el comunicat mèdic emès pel club blanc.

L'internacional alemany, que podria estar de baixa unes tres setmanes, s'uneix a la infermeria al croat Luka Modric, al portuguès Pepe, a Sergio Ramos i al colombià James Rodríguez. La baixa del germànic concedirà més minuts a Asier Illarramendi i pot donar l'oportunitat d'estrenar-se al brasiler Lucas Silva, reforç hivernal del conjunt madridista. 

Koke, titular indiscutible

Koke, titular indiscutibleKoke Resurrección, centrecampista de l'Atlètic de Madrid, també pateix "una lesió muscular de grau 2 a la cara posterior de la cuixa esquerra", segons han determinat les proves a què ha estat sotmès el jugador, amb la qual cosa podria estar almenys tres setmanes de baixa per aquesta lesió soferta en el passat derbi.

Notícies relacionades

Encara que el comunicat mèdic del club no especifica el temps de baixa, aquest tipus de lesions normalment requereixen aquest període de recuperació, amb la qual cosa, depenent de la seva evolució, el futbolista es perdria dos partits de Lliga, dissabte que ve davant el Celta i la setmana següent amb l'Almeria, i un de la Lliga de Campions, el d'anada dels vuitens de final contra el Bayer Leverkusen. "El resultat de les proves confirma que el jugador del planter pateix una lesió muscular de grau II a la cara posterior de la cuixa esquerra (bíceps i semitendinós terç proximal). L'internacional espanyol se sotmetrà a tractament de fisioteràpia i queda pendent d'evolució", explica el comunicat mèdic de l'Atlètic de Madrid.

Koke és indiscutible en les alineacions d'aquesta temporada del conjunt blanc-i-vermell. Ha jugat 32 dels 36 partits oficials d'aquest curs, 31 des de l'onze, amb tres gols i catorze assistències.