PIRAGÜISME

Craviotto i Benavides conquisten dos bronzes als Mundials de Duisburg

El palista lleidatà acaba tercer en K-1 200 i el balear puja al podi en C-1 200

Saúl Craviotto, durant la prova de K-1 200 metres dels Jocs Olímpics de Londres.

Saúl Craviotto, durant la prova de K-1 200 metres dels Jocs Olímpics de Londres. / FRANCISCO LEONG (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El palista lleidatà Saúl Craviotto ha conquistat aquest diumenge la medalla de bronze en la prova de K-1, sobre 200 metres, dels Campionats del Món de piragüisme, que es disputen a la localitat alemanya de Duisburg.

Subcampió olímpic de la distància a Londres 2012, Craviotto s'ha quedat a 2,26 dècimes de la segona plaça, que ha anat a parar a mans del canadenc Mark de Jonge. El suec Petter Ostrom s'ha penjat l'or amb un avantatge gairebé inapreciable --a penes 30 mil·lèsimes de segon-- del segon.

També ha estat una bona jornada per al palista balear Alfonso Benavides, que ha aconseguit la medalla de bronze en la prova de C-1, 200 metresValentin Demyanenko (Azerbadjan) ha guanyat el or, i el rus Ivan Sxitil, la plata.

Portela i Cubelos gairebé obtenen medalla

Notícies relacionades

En la final femenina de K-1 200, la gallega Teresa Portela s'ha classificat quarta, per darrere de la neozelandesa Lisa Carrington, campiona del món; de la polonesa Marta Walczykiewicz, plata, i de l'eslovena Spela Ponomarenko, bronze.

Dissabte, Paco Cubelos, diploma olímpic a Londres, va acabar en la quarta plaça en la prova de K-1 1.000. El toledà es va quedar molt a prop de pujar al podi, del qual el van separar dos segons. Va guanyar l'alemany Max Hoff, per davant de l'australià Ken Wallace i de l'hongarès Bence Dombvari.