RESSACA DESPRÉS DE L'ELIMINACIÓ BLANCA

Sergio Ramos: "Si demà hagués de llançar un altre penal, ho faria"

"Te'n vas fotut a casa", admet el central del Madrid, que subratlla que "el nivell de confiança era bo"

Sergio Ramos llança el seu penal per sobre del travesser.

Sergio Ramos llança el seu penal per sobre del travesser. / JUAN MEDINA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El central madridistaSergio Ramos, que va enviar als núvols un penal en la tanda que va donar el passi alBayerna la final de laChampions, es va reafirmar al final del partit en la seva decisió de llançar la pena màxima. "Si demà n'hagués de llançar un altre, ho faria", va manifestar el defensa, que va subratllar que "el nivell de confiança era bo".

Notícies relacionades

"Te'n vas fotut a casa", va admetreRamos després de l'eliminació del MadridMadrid. Després va afegir: "Estic orgullós del meu equip, de la temporada que estic fent". El central va destacar que el mal resultat "tampoc pot entelar la gran temporada de l'equip". "Ara ens queda rematar la Lliga", va insistir el defensa. En aquesta competició, el conjunt blanc té un avantatge de set punts respecte alBarça, quan falten quatre jornades per disputar-se.

Ramos va llançar molt malament el quart penal delMadrid, fet que l'ha convertit en objecte de nombrosesbromes a internet. Si hagués marcat, això hauria suposat l'empat a dos en la tanda decisiva. Abans havien fallatRonaldo iKaká, iCasillas havia parat dos llançaments delBayern. Just després, Schweinsteiger va transformar el penal que va portar elBayern a la final de laChampions.