LLIGA DE CAMPIONS

Mourinho: "Messi també va fallar un penal"

"Ens ha faltat una miqueta de frescor. Ha sigut un partit molt tàctic, amb una tensió emocional enorme", opina el tècnic del Madrid

L'entrenador blanc assegura que seguirà en el càrrec la temporada que ve

Mourinho, després del partit contra el Bayern, declara que si els jugadors pensen que ell pot aportar alguna cosa més es queda. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El portuguès José Mourinho, entrenador delReial Madrid, ha assegurat que continuarà a la banqueta del Madrid la temporada que ve. Després de l'eliminació del seu equip a mans delBayernen les semifinals de la Lliga de Campions, el tècnic ha assegurat que està "més trist pels jugadors" que no pas per ell mateix. "El Bayern ha guanyat, ha tingut més sort que nosaltres", ha dit en la roda de premsa posterior al partit. El tècnic ha citat Messi perquè ha volgut justificar l'error de Cristiano Ronaldo en la tanda de penals. "Messi també va fallar un penal", ha declarat. "Cristiano ha sigut, de llarg, el millor jugador aquest any", ha afegit.

"Estic bé. Això és futbol i s'ha de ser equilibrat quan guanyes i quan perds. Els nois han estat fantàstics, han tingut una mentalitat increïble contra un gran equip que el cap de setmana passat va estar de vacances i el nostre va jugar el partit màxim que pots jugar en el teu campionat", ha dit el portuguès després del matx a Telemadrid.

Notícies relacionades

"Ens ha faltat una miqueta de frescor. Ha sigut un partit molt tàctic, amb una tensió emocional enorme, ja que amb el 2-1 qualsevol error et podia costar el partit", ha afegit. "Estic més trist pels jugadors que per mi. Em sap greu perquè la gent està trista, però s'ha de ser fort. L'any passat vam guanyar després de molt de temps la Copa del Rei, que va ser molt important per al club; i estem a sis punts de guanyar la Lliga", ha assenyalat.

"Estic orgullós (dels jugadors). No tinc res a criticar i estic content de treballar amb aquest grup", ha assenyalat el tècnic portuguès, que considera que Cristiano Ronaldo, que ha fallat un dels llançaments del Reial Madrid, està sent aquest any el millor de molt", ha assenyalat.