MOTOCICLISME

Aspar pressiona Bautista perquè renunciï a Suzuki

Álvaro Bautista i Armando Guerrero, el seu mànager, a Jerez.

Álvaro Bautista i Armando Guerrero, el seu mànager, a Jerez. / EMILIO PÉREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS
BARCELONA

Jorge MartínezAspar, el tetracampió del món de motociclisme i propietari d’una de les escuderies més poderoses del Mundial, amb pilots guanyadors en les cilindrades de 125cc i 250cc, ha anunciat de la mà de Ducati el seu salt a MotoGP amb una de les màquines que ha deixat lliure l’empresari immobiliari Francisco Hernando,ElPocero.

Notícies relacionades

Aspar intenta per tots els mitjans que el seu pilot en la categoria reina sigui Álvaro Bautista (Talavera de la Reina, 1984), campió del món de 125cc el 2006 i, de nou, aspirant aquest any a la corona de dos i mig amb Aprilia, ja que es troba a només 15 punts del japonès Hiroshi Aoyama (Honda).

Aspar intentarà aquest cap de setmana a Brno (República Txeca), on es reprèn el Mundial, convèncer Bautista perquè renunciï al precontracte que té amb l’equip oficial de Suzuki, que li ha fet una oferta sucosa, no tant econòmica com esportiva, ja que li assegura un tracte idèntic que al seu pilot número u. És possible queBaticanviï d’idea però, ara per ara, és més a prop de la fàbrica japonesa que d’Aspar.