El GP de Catalunya de motociclisme

Bautista, amic de Sancho Panza

1
Es llegeix en minuts
E. P. R.
MONTMELÓ

SiJulitoSimon té aspecte de campió del món de 125cc i Jorge Lorenzo s'ha convertit en el turment i obsessió de Valentino Rossi, com a jove que amenaça el seu domini en MotoGP, ningú dubta al Mundial, ni al món, que Álvaro Bautista, que ja va ser campió de 125cc el 2006, es convertirà en bicampió a finals d'aquesta temporada.Batino només posseeix un pilotatge d'alta volada, fi, net, veloç, eficaç i contundent, sinó que també té el carisma que distingeix els que pugen al podi en gairebé la meitat de les carreres que han disputat: 110 grans premis i 40 podis.

Bautista va guanyar ahir a Montmeló amb una mà i lidera el Mundial dedos i migamb 12 punts d'avantatge sobre el pilot japonès Hiroshi Aoyama (Honda). Bautista va estrenar ahir un casc"amb els guerrers de la Manxa"a cada costat del clatell. A dalt, un molí enfadat i, al darrere, el Quixot i Sancho Panza."Em feia il.lusió fer-los un homenatge".I amb aquests amics, Bautista va sortir a la pista a mantenir a ratlla Marco Simoncelli, l'agressiu i popular pilot italià que va haver de ser sancionat amb una multa d'una mica més de 5.000 dòlars a causa de les seves lletges maniobres al traçat del circuit de Mugello.

Notícies relacionades

A la tercera volta, quan Bautista havia accelerat i l'amic de Rossi, és a dir, Simoncelli, el va voler seguir va rodar per terra i allà es va acabar definitivament la carrera, que va passar a ser un monòleg de l'amic de Sancho Panza. Mentre el públic del circuit de Montmeló xiulava Simoncelli quan es retirava als boxs ("no crec que s'hagi de disfrutar ni desitjar el mal a ningú",va dir el líder dedos i mig), Bautista passejava per tot Montmeló el cavaller de la trista figura."M'encanta el Quixot. No estic tan boig com ell, però és manxec, tot un cavaller, un lluitador i en això sí que el vull imitar".

La Manxa tindrà aviat un campió. Un senyor bicampió.