Les reaccions a Mestalla

Rijkaard alaba l'empenta que Etoo dóna a l'equip

El punta camerunès confia que la victòria els doni moral de cara al Madrid

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / VALÈNCIA

Des del 29 de setembre Frank Rijkaard no compareixia a una sala de premsa forastera en la Lliga amb cara de satisfacció. Trencar la mala ratxa fora de casa i fer-ho amb contundència justificava el seu gest, tacat tan sols per la lesió de Messi. "Ha sigut un partit molt important. Hem rebaixat molt el ritme en el segon temps però és un bon resultat. Hem de seguir així", va dir el tècnic holandès, que no va tenir manies a l'hora de reconèixer que el retorn d'Etoo havia aconseguit canviar la cara de l'equip. "Ha sigut molt important per la seva manera d'interpretar el joc, per la seva pressió i perquè ha afegit dos gols, el primer molt bonic. Cal felicitar-lo perquè ha tingut un rendiment molt alt i ha sigut generós".

El punta camerunès, que espera estar al màxim com més aviat millor, va desitjar que aquest resultat tingui efectes terapèutics: "Espero que aquest 0-3 ens doni la confiança per guanyar els partits que vénen tant a casa com fora". Etoo, com la resta de companys, va reconèixer que la baixa de Messi és un cop per al bloc. "És una llàstima i només desitjo que torni tan aviat com sigui possible. És el nostre millor jugador, el número u", va asseverar.

Giovani dos Santos, que va substituir La Pulga, va assumir que aquest triomf els permet mirar d'una altra manera el futur immediat: "No t'esperes guanyar així. És una victòria importantíssima que ens permet estar més tranquils de cara al derbi".

Rijkaard no va voler donar més voltes a la suplència de Ronaldinho, tot i que tampoc va voler revelar si, davant l'absència de Messi, li tornarà la titularitat davant el Madrid. "Ronaldinho simplement no ha jugat". L'entrenador blaugrana va recomanar als dirigents valencianistes que deixessin treballar Ronald Koeman perquè redreci la situació: "El València no està passant un bon moment i per això necessita temps". El tècnic xe va reconèixer que la situació és crítica: "No és un problema de sistema, però no hem sabut reaccionar. És cert que és el meu moment més complicat, veient els resultats i els problemes físics de la plantilla".

Notícies relacionades

RETRANSMISSIÓ DE TELE 5

La guerra pels drets audiovisuals del futbol va provocar que tres cadenes emetessin el València-Barça a Catalunya: La Sexta i TV-3, que van comprar els drets a Mediapro, i Tele 5, que els va adquirir a AVS/Sogecable (que considera que és l'única que pot comercialitzar la Lliga).

Temes:

Samuel Etoo