Medi ambient

La Jugatecambiental acull 2.500 persones per fer activitats als parcs d'Esplugues

Les propostes treballen aspectes de la sostenibilitat com l'ecologia, la biodiversitat o el civisme

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 18 de febrer, amb 'La gimcana del parc', es reprèn el cicle d'activitats del diumenge que convida les famílies a acostar-se als parcs metropolitans, a Esplugues, els de la Fontsanta i Can Vidalet, per descobrir-los millor a través d'activitats participatives que treballen aspectes de la sostenibilitat com l'ecologia, la biodiversitat, el territori, el consum sostenible o el civisme.

El ‘Termòmetre del soroll’, ‘La nostra Caixes-niu’, 'La fauna secreta del parc i el taller de petjades’, ‘Els mussols’, ‘l'Estampació amb elements naturals’ o ‘L'hotel d'insecte’s seran alguns dels tallers programats a la Jugatecambiental del curs 2018-2019.

La Jugatecambiental, que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments, va seguir creixent l'any passat als parcs espluguins: les activitats de la Fontsanta van tenir el 2017 un total de 1.374 persones usuàries, 234 més que l'any anterior, i les de Can Vidalet, 1.285, que són 505 més que el 2016.

Notícies relacionades

La valoració que van obtenir les activitats educatives mediambientals per part dels usuaris va ser de 4,87 (Fontsanta) i de 4,54 (Can Vidalet) sobre 5. Algunes activitats van sobrepassar el centenar de persones assistents, com les que van tenir lloc a l'octubre al parc de Can Vidalet sobre els ratpenats i les plantes que hi ha en aquest parc.

Més notícies d'Esplugues