Ple Municipal

Esplugues aprova el planejament que permetrà construir nous aparcaments

Es crearan en el subsòl de fins a onze zones verdes del municipi

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Esplugues ha aprovat provisionalment la modificació puntual del Pla General Metropolità, per possibilitar en el futur, en el seu cas, la construcció d'aparcaments en el subsòl de zones verdes de la ciutat. S'ha aprovat amb els vots a favor de tots els regidors assistents, a excepció del grup municipal d'ERC que s'ha abstingut.

L'objectiu municipal és facilitar la generació de noves places d'aparcament en concessió per satisfer les necessitats actuals i futures compensant aquells sectors de la ciutat ja consolidats amb dèficit d'aparcament públic. Es tractaria sempre d'aparcaments en el subsòl de zones verdes, que hauran de mantenir el caràcter de jardí o plaça enjardinada en la seva superfície superior.

Les onze zones verdes que es concreten són la plaça Santa Magdalena, jardí de Marie Curie, el Suís-Can Rocabert, parc del Pou d'en Fèlix, jardí Ángela Pagès, Tres Molinos, Pla Parcial El Gall, plaça Gandhi, parc de la Fontsanta, i dos trams de la rambla del Carme.

El 18 d'octubre de 2017, el Ple de l'Ajuntament d'Esplugues va acordar aprovar inicialment la modificació puntual del Pla General Metropolità per a l'ús d'aparcament en el subsòl de zones verdes i obrir un període d'informació pública d'un mes.

Notícies relacionades

En el termini d'exposició pública no s'ha presentat cap al·legació i, a partir d'ara, una vegada aprovat en el plenari, es farà arribar a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'àmbit metropolità per a la seva aprovació definitiva.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Urbanisme