Legislació

Esplugues inicia l'elaboració d'un Pla Local LGBTI contra l'homofòbia

L'Ajuntament demana la participació de persones i entitats interessades en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Esplugues inicia l'elaboració del Pla Local LGBTI amb l'objectiu d'impulsar el desplegament de la Llei 11/2014, de 10 d'octubre, orientada a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Actualment, el projecte es troba en fase de diagnòstic. Per això, per conèixer quin és el punt de partida a Esplugues, l'Ajuntament demana la participació de totes aquelles persones i entitats que estiguin interessades a col·laborar en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu. Totes aquelles persones i entitats que ho vulguin, poden participar en el Qüestionari a la ciutadania sobre la situació de les persones LGBTI.https://docs.google.com/forms/d/1ykRd70L_xoewkmJ-aPQiU8uvwrBdlik5bSe1Vff2gMM/viewform?ts=599d655c&edit_requested=true

Notícies relacionades

L'Ajuntament d'Esplugues, “des del compromís per la defensa dels drets fonamentals de la ciutadania i l'actuació contra qualsevol tipus de discriminació social”, el 2017 ha posat en marxa el Servei d'Atenció Integral LGBTI. Cada dimarts, aquest punt d'atenció i suport atén, des de l'Oficina Jove, les persones LGBTI i totes aquelles que vulguin fer consultes sobre qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Més notícies d'Esplugues