Infraestructures

Esplugues renova les àrees de jocs infantils

L'Ajuntament destina 200.000 euros a restaurar sis espais distribuïts per tota la ciutat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

L'Ajuntament d'Esplugues treu a concurs, per un import de gairebé 200.000 euros, les obres per renovar sis espais de jocs infantils. Aquestes actuacions també tindran en compte criteris inclusius per avançar en l'adaptació de les àrees a menors amb diversitat funcional.

Entre les àrees que seran renovades es troben la plaça Gandhi, on es proposa una renovació total, substituint tots els elements i el paviment de cautxú. A més, es conserva i restaura l'àrea del sorral amb el joc del tren per a nens petits i tanca de fusta.

També a la plaça Blas Infante es restauraran els jocs infantils existents que ho requereixin i se substituirà un gronxador petit que es troba en mal estat per un nou joc d'estructura modular. També es renovarà tot el paviment de cautxú i es restaurarà la tanca de fusta.

Per la seva banda, a Pons i Termes se substituiran tots els jocs que es troben desgastats o desfasats i es faran treballs de restauració puntuals dels que tinguin un grau de desgast lleu i es puguin recuperar. També està previst un nou sorral amb paviment amortidor per incloure-hi un tobogan i un gronxador.

Notícies relacionades

Al Parc Capgrossos, la plaça Caterina Albert i la zona verda de Robert Brillas es realitzaran diferents actuacions puntuals per millorar l'estat de les àrees infantils.

Més notícies d'Esplugues