Solidaritat

'Tots a taula' distribueix àpats a persones vulnerables d'Esplugues

La botiga també ven plats al públic en general a preus ajustats

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La Fundació Dr. Melchor Colet posa en marxa un nou projecte al municipi conjuntament amb el Departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Esplugues. Es tracta de 'Tots a Taula’, una botiga de menjar preparat i saludable que es ven a preus molt econòmics.

Des del mes de maig, la fundació ofereix a Esplugues 25 àpats diaris que es distribueixen gratuïtament a famílies derivades pels serveis socials municipals i que es troben en situació de vulnerabilitat i precarietat econòmica del municipi.

Amb el projecte ‘Tots a Taula’ la Fundació Dr. Melchor Colet col·labora amb diverses entitats socials i, a part de subministrar menús gratuïts, també es venen plats al públic en general a preus ajustats. Amb els ingressos obtinguts de l'explotació de la venda directa al públic, s'incrementen els fons destinats a menús gratuïts i solidaris.

Aquests plats preparats s'elaboren amb productes de proximitat amb l'objectiu d'abaratir costos, oferir la màxima qualitat i donar suport als comerços d'Esplugues. Els plats preparats són equilibrats i variats i permeten fer diferents combinacions de menús amb sopes, purés, pastes o arrossos.

Notícies relacionades

La Fundació Dr. Melchor Colet es va crear els anys setanta per fomentar la investigació i la formació científica de la medicina, contribuir a millorar l'atenció sanitària i assistencial i prestar serveis assistencials i donar suport a aquelles persones que es trobin en situació de precarietat o exclusió social.

Més notícies d'Esplugues