Campanya nadalenca

Esplugues prepara un ampli programa de música, teatre i activitats al carrer per celebrar les festes de Nadal

Tornaran a repartir-se polseres per als nens per anotar el número de telèfon mòbil per si es perden

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Les arts escèniques tornaran a jugar un paper molt important en la celebració de les festes de Nadal a Esplugues. El plat fort serà la “sempre irreverent representació dels Pastorets”, un espectacle amb música en directe i gags sobre l'actualitat local i nacional. A més, aquest any presenta novetats com l'ampliació a nou funcions i la incorporació al seu repertori de cançons dels musicals Els Miserables, La La Land o  Els MiserablesLa La Land La Bella i la Bèstia.

“Les entitats i els comerços juguen un paper molt important a l'hora de programar activitats de Nadal per a tots els públics”, asseguren des de l'Ajuntament. Així, les associacions de comerciants dels barris del Gall i Can Vidalet i la Xarxa de Dons Emprenedores d’Esplugues, a la Plana, ofereixen xocolatades, karaoke i tallers per als nens i les nenes. Es podran trobar les tardes del dimecres 27, dijous 28 i divendres 29, a la zona de vianants del carrer Rovellat, la rambla Verge de la Mercè i la Rambla Àngel Guimerà, respectivament.

Els Museus d'Esplugues també participen en les festes amb diferents activitats i l'Espai Municipal de les Arts ofereix un casal artístic de dos torns, de tres dies cada un, titulat Nadal'art. Els infants de 5 a 11 anys treballaran el concepte i procés creatiu d'una obra. El primer torn, que tindrà lloc a la Masoveria de Can Tinturé, se centra en la idea de l'aigua com a mitjà d'expressió i el segon, en composicions i ombres.

També es farà el casal del Club Esplai Pubilla Cases - Can Vidalet, tant el d'hivern, per a tots els públics i la secció Indi, com el destinat a joves amb discapacitat psíquica. L'Espluga Viva també té el seu propi centre de Nadal.

El pessebre vivent

Del divendres 22 al divendres 29, es podrà tornar a veure el tradicional pessebre vivent del Centre Cultural Andalús plaça Macael, que també organitza un concurs de dibuix i animació infantil i la desena edició del Festival de Cors rocieros.

A més, els veïns i veïnes del barri Centre es proposen, com cada any, escollir els millors pessebres d'Esplugues mitjançant un concurs amb modalitat adulta i infantil, a més de la seva exposició.

Notícies relacionades

Un any més, durant les activitats que s'organitzen en aquestes setmanes de festes de Nadal, el Consistori recomana l'ús de les polseres identificatives per als nens i nenes, que distribueix el mateix ens municipal.

Més notícies d'Esplugues