Solidaritat

La Fundació Barça i l'Hospital Sant Joan de Déu seguiran recaptant fons per al Pedriatric Cancer Center

Les dues entitats renoven el seu acord de col·laboració per intensificar la seva tasca a favor dels infants

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La Fundació Barça i l'Hospital Sant Joan de Déu intensifiquen la seva col·laboració a favor dels infants que pateixen càncer amb la firma d'un acord que permetrà seguir dinamitzant la captació de fons per fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà el centre d'oncologia infantil més important d'Europa.

D'aquesta manera, es culmina una col·laboració que es va iniciar el febrer amb la campanya #paralosvalientes, protagonitzada per Leo Messi.

Aquest acord també inclou la col·laboració en les activitats previstes per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i la Penya Blaugrana Petits Valents, amb seu a l'Hospital Sant Joan de Déu i formada principalment per infants ingressats al centre, les seves famílies i voluntaris.

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l'any, un 30% més dels que atén l'hospital en l'actualitat. En total, les seves instal·lacions ocuparan una superfície de 5.137 m2 en un edifici de quatre plantes situat al costat del Sant Joan de Déu.

Notícies relacionades

 

Més notícies d'Esplugues