Ceràmica

La mostra PostCreacions inclou obres dels artistes premiats a la Biennal de Ceràmica d'Esplugues

L'exposició és fruit de la col·laboració iniciada el 2014 entre l'Ajuntament, els Museus d'Esplugues i l'Associació Ceramistes de Catalunya

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La mostra PostCreacions presenta, a la sala ACC de Barcelona, noves obres de les artistes Irina Razumoskaya, Sophie Aguilera Lester, Ruth Cepedano García i Juana Fernández, totes elles guardonades en la 18a Biennal de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós.

Un any després del certamen, les quatre ceramistes exposen ara les seves noves peces donant continuïtat a la Biennal i reforçant l'aposta per reivindicar el valor artístic i creatiu de la ceràmica contemporània. La mostra va començar el 24 d'octubre i acabarà l'1 de desembre, amb entrada lliure de dilluns a divendres.

L'exposició és fruit de la col·laboració iniciada el 2014 entre l'Ajuntament d'Esplugues, els Museus d'Esplugues i l'Associació Ceramistes de Catalunya, que ha permès ampliar la difusió de les activitats al voltant de la ceràmica de les dues entitats. 

Notícies relacionades

Durant l'acte d'inauguració va tenir lloc la presentació del catàleg de la 18a Biennal de Ceràmica, que inclou un apartat dedicat a la ceramista Angelina Alós, qui dona nom a la biennal, amb motiu del centenari del seu naixement.

Més notícies d'Esplugues