Seguretat

L'app de seguretat d'Esplugues inclou l'Agent Tutor

La figura treballa en la prevenció d'hàbits de risc entre la comunitat educativa

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

L'Agent Tutor, la figura pionera de la Policia Local d'Esplugues que treballa en la prevenció d'hàbits de risc, vol arribar per totes les vies possibles a la comunitat educativa. Així, a més d'accedir-hi per mail o per whatsapp, des d'aquest curs també es pot fer a través de l'app Seguretat Ciutadana Esplugues per a Android i Apple.

L'aplicació ha incorporat una secció des de la qual es pot trucar a l'agent, enviar emergències, funció disponible només per part de les persones prèviament registrades, i enviar incidències amb opció d'afegir-hi imatge. Poden contactar amb ell, principalment, estudiants, pares i mares i docents.

El servei funciona des del 2008 i està personalitzat en Manel Muñoz, cap, criminòleg i mediador de formació. El curs 2016-2017, l'Agent Tutor va efectuar 102 intervencions amb un total de 220 alumnes entrevistats, així com diverses xerrades, a les quls van assistir 810 alumnes.

Notícies relacionades

Tots els centres educatius i de joves d'Esplugues tenen el servei a l'abast. Els centres en els quals es va intervenir l'any passat van ser les escoles Gras Soler, Can Vidalet, Joan Maragall, Isidre Martí, Isabel de Villena, Natzaret, Utmar i Garbí, els instituts La Mallola, Severo Ochoa i Joanot Martorell i els centres de formació Isoveri i Eugeni d’Ors.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Aplicacions