Immobiliària

Equilis ven 1.000 metres dels seus terrenys a Esplugues per construir una residència

Amb el projecte de Temprano Capital es culmina l'assignació de l'última part edificable dels terrenys de Finestrelles

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La promotora Temprano Capital tanca un acord amb Equilis, la multinacional belga que ultima la construcció del centre comercial Finestrelles Shopping Center a Esplugues, per la qual adquireix 10.500 metres quadrats del sòl edificable dels seus terrenys.

Els plans de la gestora immobiliària passen per la construcció d'una residència d'estudiants, amb capacitat per a 372 inquilins, que esperen que pugui obrir les seves portes el 2019, segons publica el portal EjePime. Serà una residència d'alta gamma, amb cuina i banys propis a cada habitació, a més d'un gimnàs i una piscina a les zones comunes.

Després de la venda, Equilis comptarà amb els 57.300 metres quadrats de superfície total de Finistrelles adjudicats. El centre comercial està previst obrir-se l'any que ve, amb 46.800 metres quadrats dedicats per a la seva explotació.

Notícies relacionades

Amb una inversió de 120 milions d'euros, l'empresa ha comunicat que ja s'ha llogat el 80% dels espais comercials, on se situaran la gran majoria d'ensenyes d'Inditex, tret de Lefties, Mango, Kiabi, i cadenes de restauració i hipermercats, com McDonald’s i Alcampo.

 Més notícies d'Esplugues