Espectacle

El grup de teatre L'Endoll porta 'Segrest' als escenaris d'Esplugues

La companyia amateur adapta un thriller policíac basat en l'obra 'Carnaval' de Jordi Galceran

endoll-cartell-segrestjpg page1-1

endoll-cartell-segrestjpg page1-1

1
Es llegeix en minuts
LAURA MARÍN / ESPLUGUES

L’Endoll, el grup de teatre amateur del centre cultural L’Avenç d’Esplugues, porta als escenaris ‘Segrest’, un thriller policíac basat en l'obra ‘Carnaval’ de Jordi Galceran i adaptat sota la direcció de Francesc Martín.

‘Segrest’ presenta un text ple d'intriga que aconseguirà que el públic “es mantingui en tensió durant tota la funció”, segons expliquen des de la companyia, que té una trajectòria de més de cent anys d'història “entenent l'art escènic com un mitjà d'expressió”.

Un mitjà d'expressió que en aquesta nova proposta no deixarà el públic indiferent, oferint “una obra trepidant que des de l'inici fins al final ens presenta una veritat escènica, humana, que mantindrà el públic en tensió fins a l'últim minut”.

Tot s'inicia un dia de carnaval. Algú ha desaparegut i els inspectors no tenen ni pistes ni sospitosos. Però sí alarmes que es disparen: un missatge, una amenaça… I un compte enrere que es transmet en directe per Internet a tothom i manté la policia en tensió. En definitiva, “un thriller policíac, una obra de gènere que ens parla del mal en estat pur i de com els éssers humans intentem afrontar-ne l'existència”, expliquen des de L’Endoll.

Notícies relacionades

Els encarregats de portar-la a escena seran Laia Bovés, en el paper de Garralda; Albert Montero, en el de Pere Puig; Olga Álvarez, com La Ribó; Verónica Barberena, com Laura, i Candi Garcia, com Ana. L'obra es podrà veure al teatre de L’Avenç el 7 i 8 d'octubre.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Teatre