Anar al contingut

Nestlé Health Science crea una aigua gelificada per a pacients amb disfàgia

L'empresa amb seu a Esplugues assegura que aquest producte ofereix hidratació, estimulació i regulació

EFE / ESPLUGUES

Nestlé Health Science, amb seu a Esplugues, ha llançat una aigua gelificada amb textura a púding per facilitar la hidratació dels pacients amb disfàgia, una alteració que produeix molèsties i problemes al tragar.

La multinacional francesa ha sostingut que la seva solució "Resource Aqua + gelificada 3n1" és "un producte únic" pels seus ingredients específics que proporciona tres beneficis: hidratació, estimulació i regulació.

Un 23% de les persones majors de 70 anys que viuen a casa pateixen aquest trastorn, i en residències geriàtriques la xifra s'eleva a un 69% i a gairebé un 48% en el cas d'ancians hospitalitzats.

La disfàgia és cada vegada més freqüent entre la tercera edat per l'augment de la prevalença de patologies cròniques com la malaltia de l'Alzheimer o del Parkinson, i qui les pateixen corren el risc que els líquids que ingereixen es dirigeixin als pulmons i els provoquin infeccions respiratòries. 

Més notícies d'Esplugues a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Aigua

0 Comentaris
cargando