L'ús del Bicibox creix un 41% a l'àrea metropolitana de Barcelona

A Esplugues més de 15.000 usuaris van utilitzar aquest pàrquing per a bicicletes el 2016

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Desplaçar-se en bicicleta i poder aparcar de forma segura. Això és el que ofereix Bicibox, un servei que segueix augmentant usuaris des de la seva creació el 2013. Compte amb una xarxa d'aparcaments gratuïts distribuïda per diversos municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona com L'Hospitalet, Cornellà, Sant Feliu, el Prat, Viladecans, Sant Boi, Castelldefels o Esplugues.

Esplugues, el servei presenta una tendència d'increment en general i en les dues noves estacions, situades en el parc de Can Vidalet, davant l'Escola Oficial d'Idiomes, i al carrer Mestre Manuel de Falla. Durant el 2016, ha comptat amb 15.037 usuaris al municipi i les parades més utilitzades han estat la del CEM La Plana, la plaça de La Bòbila i la plaça de La Sardana.

Els primers sis mesos del 2017, les estacions d'Esplugues han comptat amb 8.142 usuaris i les estacions més utilitzades han estat les del CEM La Plana, plaça Santa Magdalena i la plaça de La Bòbila.

El 2016 es van incorporar sis municipis, entre els quals es troben Begues, Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Montcada i Reixac i Ripollet. Durant l'any 2016, el servei ha crescut en 2.234 noves persones usuàries amb un percentatge d'increment anual del 41% en el conjunt de municipis amb Bicibox.

Notícies relacionades

La xarxa també ha crescut en mòduls, que han passat de 142 a 156, i en places, de 1.540 a 1.729. Hi ha 19 estacions de Bicibox que es troben en parades de metro o Tram.

Més notícies d'Esplugues