Solidaritat

L'exfutbolista Carles Puyol visita el Sant Joan de Déu per recolzar el SJD Pediatric Cancer Center

També és padrí del campionat del Grup Constant que decideix donar els 26.000 euros de recaptació al projecte

2017-07-25-noticia-carles-puyol 945px

2017-07-25-noticia-carles-puyol 945px

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

L'exjugador de futbol Carles Puyol visita els nens ingressats a l'hospital de dia de l'Hospital Sant Joan de Déu. Puyol ha fet aquesta visita en qualitat de padrí del XII Campionat Benèfic de Golf XAP, que impulsa el Grup Constant des de fa anys en memòria del fundador del grup amb una finalitat solidària.

Aquest any els responsables del Grup Constant han decidit destinar la recaptació del campionat, que ha estat de 26.552 euros, al projecte de creació del centre d'oncologia més gran d'Europa a l'Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. En l'acte d'entrega del xec han participat Xavier i Oriol Aguilar, copresidents del Grup Constant, Carles Puyol, padrí del campionat i altres membres del patronat del XAP.

El nou SJD Pediatric Cancer Center que ha projectat Sant Joan de Déu s'ubicarà en un edifici de quatre plantes, annex a l'Hospital, amb una superfície construïda de 5.137 metres quadrats que tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l'any. El centre comptarà amb vuit cambres per al trasplantament de progenitors hematopoètics i estarà dotat amb els més importants avenços tecnològics.

Per fer-ho realitat, l'Hospital Sant Joan de Déu, amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l'escola de negocis IESE, han iniciat una campanya per recollir, mitjançant donacions de la societat civil, els 30 milions d'euros necessaris.

Notícies relacionades

El Grup Constant és un grup empresarial expert en l'àrea dels Recursos Humans que es va fundar el 1987 i que en l'actualitat compte amb més de 40 delegacions a tot Espanya.

Més notícies d'Esplugues