TRÀNSIT

La ronda de Dalt estarà tallada en sentit Besòs per obres d'asfaltat

Les afectacions del trànsit s'iniciaran a l'altura de la sortida 12 d'Esplugues

1
Es llegeix en minuts
EFE / ESPLUGUES

El trànsit per la ronda de Dalt de Barcelona (B-20) en sentit Besòs estarà tallat entre les 15 hores del dissabte 19 d'agost i les 16 hores del diumenge 20 d'agost entre la sortida 11 (Diagonal) i la incorporació 10 (Pedralbes) perquè es duran a terme obres d'asfaltat.

Aquest tall de trànsit es deu als treballs d'aglomerat de les Rondes de Barcelona que es duran a terme aquest cap de setmana en dues fases, segons ha informat l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La circulació en sentit Llobregat no es veurà afectada per aquestes obres.

En la primera fase de l'obra, entre les 12 i les 15 hores del dissabte 19 d'agost, es duran a terme els treballs previs, que no afectaran el tronc de la Ronda en cap dels sentits. Es tallarà el trànsit a la incorporació 12 (sentit Besòs) des del carrer Laureà Miró de l'Hospitalet, la sortida 11 (sentit Besòs), la incorporació 11 (sentit Besòs) i l'accés de l'autovia B-23 a la ronda de Dalt.

La segona fase serà l'actuació d'asfaltat entre les 15 hores del dissabte 19 d'agost i les 16 hores del diumenge 20. Durant aquest període es tallaran els tres carrils de circulació i, per tant, el trànsit en sentit Besòs quedarà totalment tallat.

Notícies relacionades

Els vehicles es desviaran per la sortida 11 (sentit Besòs) i es canalitzaran per la superfície (lateral), fins a incorporar-los de nou per l'entrada 10 de la ronda de Dalt.

Les afectacions del trànsit s'iniciaran a l'altura de la sortida 12 d'Esplugues, sentit Besòs.

Temes:

Ronda de Dalt